Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vanessa (†18) dostala k narozeninám asistovaný seskok: Zřítila se s instruktorem (†34) a zemřela!

Autor: shp - 
28. března 2019
17:35

Mexická dívka Vanessa Ivonne Melendez Cardenasová si nepřála ke svým 18. narozeninám nic jiného než seskok s padákem. A dočkala se. Bohužel pro ni znamenal vytoužený dar smrt. Mladá Mexičanka se zřítila z nebe i s instruktorem a oba zemřeli.

K děsivému a smutnému incidentu došlo v mexickém státě Morelos. Vanessa Cardenasová zrovna oslavila 18. narozeniny a rozhodla se, že v neděli konečně vyzkouší seskok s padákem. Seskočila z nízké výšky 400 metrů společně s instruktorem Mauriciem Gutiérrezem Castillem (†34) a dalšími třemi tandemovými páry za sebou.

Jenže padák oslavenkyně a jejího instruktora se neotevřel správně a oba začali padat strmě k zemi. „Můj bože, doufám, že Liz přistane tady,“ vykřikl zděšeně muž, který seskoky natáčel na video. Bohužel se mýlil. Vanessa i její instruktor se zřítili na zem a byli na místě mrtví. Pomoci se jim již nijak nedalo, uvedl britský list Daily Mail.

Prý šlo o lidskou chybu

Mexická parašutistická společnost Albatros Parachuting tvrdí, že nešlo o selhání její výbavy, ale o lidskou chybu. „Nešlo o selhání výbavy nebo něco takového. Určitě to má dočinění s tím, že během letu někdo špatně manipuloval s uvolňovacím mechanismem,“ řekl její ředitel Jorge Gaitán. Zemřelý instruktor Castillo měl za sebou 4500 úspěšných seskoků.

petr12 ( 30. března 2019 09:24 )

Kalousku a celá pakáž TOP KDU pirátu STAN vyskoušejte padáky!!

pupak ( 29. března 2019 20:31 )

Jdi už do ***e!!!

vhtomas22 ( 29. března 2019 19:49 )

_-Najděete nahe_ženy ve vašem městě zde : til.pw/zeny

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání