Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Dvě Češky (†14, †18) následoval chlapec (†16): Skočil pod vlak!

Autor: shp - 
28. března 2019
14:42

Velká tragédie, při níž vyhasl život teprve šestnáctiletého mladíka, se stala ve Veľkém Šariši na východě Slovenska. Chlapec zde skočil pod kola přijíždějícího vlaku. Hoch utrpěl vážná zranění, která neměl šanci přežít.

Chlapec pocházel přímo z Veľkého Šariše, kde ke srážce došlo. Podle policejních informací a výpovědi svědka skočil přímo pod přijíždějící vlak. Strojvedoucí troubil a okamžitě brzdil, ale rozjetý kolos už nedokázal zastavit, uvedla TV JOJ.

Mladík zemřel jen kousek od rodinných domů

Ke smutné události došlo jen několik desítek metrů od rodinných domů na úseku, kde si místní zkracují cestu na autobusovou zastávku. Chodce zde upozorňuje dopravní značka u kolejiště. Po neštěstí museli železniční dopravu přerušit.

Cestující byli odvezeni náhradní autobusovou dopravou,“ řekl televizi mluvčí Železnic Slovenské republiky. Přesné okolnosti případu nyní vyšetřují strážci zákona, kteří již začali trestní stíhání pro zločin usmrcení.

Podobný případ z Česka

Minulou sobotu se podobný případ stal i v Česku. Dvě mladé dívky si lehly v Pivíně na Prostějovsku pod vlak a nechaly se jím přejet. Před sebevraždou napsaly dopis na rozloučenou, který se našel na místě tragédie.

starymlok ( 24. srpna 2019 22:48 )

starý pes je b´totální ko-kot hoď si to ty ma-gore

kytina ( 10. května 2019 13:10 )

Je to tragédie, ale fakt je, že dnešní mládež je v kontaktu jen přes mobily, Facebooky, maily atd. Když se pak sejdou osobně, neumí si říci skoro ani AHOJ! Nevíme, kam ty všechny technologie lidstvo vede, ale dobře to není!!

Brnooo ( 28. března 2019 21:34 )

O víkendu jste psali, že holkám bylo 18 a 19, dneska zas něco jinýho

Monikay ( 28. března 2019 14:54 )

chudáček

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání