„S Hard Rock Cafe Praha jsme se poprvé seznámili v roce 2010 vyprodaným koncertem. Je tomu tedy již devět let, kdy jsme si toto venue na první pohled zamilovali,“ říká frontman kapely Queenie Michael Kluch, se kterou popřejí klubu k desátým narozeninám. „Hodně cestujeme, a pokud jsme ve městech, kde se nachází tento řetězec, Hard Rock Cafe vždy navštívíme. Můžeme potvrdit názory mnoha cizinců, že pražské Hard Rock Cafe patří mezi ty nejhezčí.“

Jako na každé správné oslavě narozenin, ani tady nebude chybět jídlo a pití. Pořadatelé slibují od HRC Praha proslulé burgery, žebírka a steaky. Mlsné jazýčky si zase přijdou na své u čokoládového brownie se zmrzlinou.

„Těší mě, že se nám za uplynulých 10 let podařilo ztrojnásobit počet zaměstnanců Hard Rock Cafe Praha a dát tak příležitost mnoha lidem připojit se k této kultovní značce. Mé přání u příležitosti 10. narozenin Hard Rock Cafe Praha je, abychom si za 10 let mohli říct to samé,“ dodala generální manažerka Hard Rock Cafe Praha Martina Lednová.

Party startuje už ve tři odpoledne živým jukeboxem. Koncerty kapel proběhnou ve vnitřní i venkovní scéně. Harmonogram celého večera objevíte tady. Každý, kdo se narodil 3. dubna 2009, dostane po prokázání svého data narození dárek.