Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Hrůzné záběry: Otec se synem popravili spící medvědici i s mláďaty a pak si plácli!

Autor: chal - 
29. března 2019
10:32

Soud na americké Aljašce v lednu odsoudil Andrewa Rennera (41) a jeho syna Owena (18) za zabití hibernující samice medvěda baribala se dvěma mláďaty. Prokázat jejich vinu nebylo dvakrát těžké – jejich zbabělý lov zachytila kamera přírodovědců namířená přímo na medvědí brloh. Znepokojující záběry nyní zveřejnili ochránci přírody.

Loni v dubnu Andrew a Owen z Aljašky ulovili spící medvědici i s jejími dvěma mláďaty. Lovci se zachovali neskutečně zbaběle, zvířata zastřelili, když spala zimním spánkem v brlohu. „Nikdy nepřijdou na to, že jsme to byli my,“ řekl Owen otci před brlohem.

Neměl však tak úplně pravdu, protože celou scénu i se zvukem natočila kamera přírodovědců namířená přímo na brloh. Video, které natočila, rozhodně není pro slabé povahy. Lovci nejdřív zastřelili medvědici, pak jsou slyšet kňučící mláďata. Jejich hlasy utišily dva výstřely.

Když se Andrew s Owenem ujistili, že jsou zvířata mrtvá, vytáhli medvědici z brlohu a nad jejím tělem si vítězoslavně plácli a Owen zapózoval pro fotku.

„My se s tím nes**eme. Jdeme, kam chceme a zabíjíme,“ řekl Owen otci. Z medvědice pak společně stáhli kůži a odjeli na lyžích. Těla medvíďat vezli v igelitové tašce.

Po dvou dnech se Rennerovi k brlohu vrátili, aby zahladili stopy. „Budu muset do brlohu, ať se ujistíme, že tam nic nezbylo, že jo?“ zeptal se otec syna. „Jo, to je dobrý nápad,“ odpověděl Owen.

Lovci si dali na úklidu záležet, z místa odnesli i vystřelené nábojnice, jejich preciznost byla ale vzhledem k pořízeným záběrům zcela k ničemu. Renner byl v lednu uznán vinným z porušení celkem 12 zákonů, soudce ho poslal na 3 měsíce do vězení a na deset let mu zakázal lov.

Andrew navíc dostal pokutu ve výši devíti tisíc dolarů (207 tisíc korun) a soudce mu nechal zabavit loď, auto, zbraně, lyže a mobilní telefon.

Owen vyvázl s o poznání mírnějším trestem. Soudce ho odsoudil na měsíc odnětí svobody podmíněně, lovit nesmí dva roky. V některých oblastech Aljašky je zabíjení medvědic s mláďaty legální. Ne však tam, kde žijí Rennerovi.

Mnau1 ( 3. září 2019 16:18 )

Dalsi smesny trest. Dokud nechame zit beztrstne takove previty, tak se to bude porad opakovat.Politikum je to u ***e a to v kazdem state. Zakony na ***. Je to spatne, ti co maji moc se staraji o sve blaho a blaho svych blizkych.

nemocna ( 5. května 2019 16:29 )

ty bys měl chcípnou první at mohou medvědi žít

nemocna ( 5. května 2019 16:26 )

Moc slabý trest za to co udělali hyeny bezcitní náležel by jim trest smrti
a všem tyranům zvířat, vyplenit všechny z naší planety mezi lidmi
nemají právo žít

ludwas3 ( 30. března 2019 11:00 )

K tomu není co dodat,na světě bohužel mohou žít i monstra bez bez mozku.Co se ocitne v jejich blízkosti musí zemřít.

sigmae ( 30. března 2019 10:43 )

moje matka je slušná žena, co je tvoje zač, o tom svědčí to, jakého ***a vytlačila v vaginy

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání