Interpretka hitu Borůvková to pořádně obrečela. „Milá Šárko, k narozeninám mám pro tebe dárek. Protože už spolu žijeme patnáct let na psí knížku, rozhodl jsem se tě požádat o ruku. Vezmeš si mě?“ pronesl rozklepaným hlasem v závěru koncertu partner Rezkové.

Zpěvačka se nezmohla na jakákoli slova, rozplakala se a vlepila mu velkou pusu. „Neřekla mi »ano«, ale ten prstýnek si sama nasadila na prst, což považuju za souhlas,“ popsal Blesku se smíchem zpěvaččin přítel Mirek.

Na Rezkové bylo vidět, že ji žádost o ruku pořádně rozhodila. „Klepala jsem se! Myslela jsem, že to se mnou šlehne,“ byla její první reakce, když přišla do zákulisí. „Mireček mne úplně dostal! Tak do roka a do dne?!“ dodala a znovu se vrhla svému nastávajícími choti okolo krku a celého ho zulíbala.

Vdova zahodí smutek

Na koncertě zazpívali Věra Martinová (59), Jakub Smolík (59), Milan Drobný (74), Karel Kahovec (72) a František Nedvěd ml. (44). Narozeninový koncert si nenechala ujít ani moderátorka Sama doma a bývalá televizní hlasatelka Martina Vrbová (47). Doprovázel ji manžel, investigativní reportér ČT Jiří Hynek (45).

„Probrečela jsem snad každou píseň. Všechno se mi vrátilo zpátky, jak jsem s Jiřím Brabcem natáčela pořad Country Express Praha–Nashville, jak se s Šárkou seznámil, jak si ji vzal a pak i ta tragédie. Jsem ráda, že se z toho všeho dostala, je šťastná a bude se znovu vdávat,“ řekla Blesku Vrbová.

Rezková svatbou se svým přítelem ztratí statut vdovy. „Konečně! Bude to už šestnáct let, co Jiří zemřel, a já jsem pořád úředně vdova,“ zdůraznila Blesku. „Na Jiřího Brabce stále vzpomínám, ale život jde prostě dál. Mirek při mně stál v nejhorších letech života po manželově smrti. Vše se mnou vydržel a neopustil mne. A tím u mě prošel,“ dodala s úsměvem.

Zásnuby v hledišti s dojetím sledovali i všichni synové Rezkové – Otto (27) a Filip (27) z prvního manželství s muzikantem Ottou Solčánym (73) a nejmladší Dominik (15). Toho měla právě s Jiřím Brabcem, který si čtyři měsíce po jeho narození vzal život. Kvůli velkým dluhům se 17. listopadu 2003 zastřelil na chalupě v jihočeském Božejově.

VIDEO: Rezková u hrobu svého zesnulého manžela

Video
Video se připravuje ...

Rezková u hrobu. Aha! - Daniel Černovský

 

Fotogalerie
35 fotografií