„Je nám velmi líto, že herečka Tania Malletová, která si zahrála ve filmu Goldfinger Tilly Mastersonovou, zemřela. Její rodina a přátelé jsou v našich myšlenkách," stálo v oficiálním profilu na sociální síti twitter Jamese Bonda. 

Tania je první sestřenicí britské herečky Helen Mirrenové (73), která se nedávno nechala slyšet, že její vysněnou rolí by byla "záporňačka" ve filmech o Jamesi Bondovi. 

Tania začínala v roce 1957 jako modelka, teprve ve věku šestnácti let, a stala se jednou z nejúspěšnějších modelek padesátých a šedesátých let. 

I přesto, že role ve třetí Bondovce Goldfinger z roku 1964 zůstává její jedinou filmovou zkušeností, na fanoušky britského agenta zanechala velký dojem. Možná i proto bylo velkým překvapením, když se rozhodla s herectvím seknout a vrátit se zpět k modelingu.

„Natáčení bylo úžasnou zkušeností, ale vždy jsem se cítila mnohem lépe v menším studiu, pouze s fotografem a asistentem," prohlásila v minulosti Malletová. „Navíc natáčení trvalo velmi dlouho a já jsem nebyla schopna takto žít svůj život," dodala modelka.

VIDEO: Na prodej je auto, kterým jezdil James Bond. A nebude asi úplně drahé. Akorát se v něm už nesvezete

Video
Video se připravuje ...

Na prodej je auto, kterým jezdil James Bond. A nebude asi úplně drahé. Akorát se v něm už nesvezete Lobo Metalero

Fotogalerie
45 fotografií