Monika své přednosti předvedla u bazénu v Thajsku, kdy odhodila svršek sexy plavek. „Scéna, kterou Monika natáčela nahoře bez, se odehrává v domě, vedle kterého se stavěl další dům. V tu dobu na něm pracovala parta asi deseti thajských dělníků. Jakmile uviděli Moniku, tak jejich práce ustala a chtěli se dívat,“ prozradil pro Aha! Lukáš Remon (33), producent klipu Viva la Vida.

„Proto je musela produkce pozvat na menší občerstvení mimo stavbu, aby Monika mohla v klidu scénu natočit a nikdo ji nešmíroval,“ doplnil pobaveně producent ohledně okolností vzniku klipu k songu, v němž spojili své síly dva účastníci SuperStar – Bagárová a Jan Bendig.

„Honza a Monika chtějí v tomhle klipu, který se natáčel v Thajsku, inspirovat mladé lidi hlavně z romské komunity, že můžou dosáhnout všeho, čeho chtějí. Jen musí na sobě pracovat,“ vysvětloval Rejmon.

Přitom ještě nedávno chtěl mladý zpěvák spolupracovat s jinou romskou zpěvačkou, pěveckou legendou Věrou Bílou (†64). Pomáhal jí s plánovaným comebackem, jenže bohužel jen pár dní před zahájením společného turné zpěvačka zemřela.

Na jejím pohřbu, který se odehrál v sobotu 23. března v Rokycanech, přitom nechyběla ani krásná Monika. Ta natáčení klipu do Thajska odjela bez svého přítele, zápasníka Makhmuda Muradova (28). „Moc mi chyběl. Volali jsme si několikrát denně,“ svěřila se zamilovaná zpěvačka.

 

Fotogalerie
38 fotografií