O víkendu bylo nádherné počasí, a tak není divu, že i herečka Alice Bendová, která se nyní, týden co týden objevuje na televizních obrazovkách v seriálu Kameňák, vyrazila hezky na zahrádku užívat si slunného víkendu. Kromě práce si také dopřála jaksepatří vydatnou večeři. „Jehněčí kotletky místo buřtíků. Je to voňavá pecka. Co všechno pečete na ohni vy?“ nadhodila na sociální síti.

Vnadná kráska s hlubokýma očima (a obvykle i hlubokým dekoltem) si sice pochutnala na pořádně prorostlém kusu křehkého a šťavnatého masíčka – jenže nečekaně narazila. Jejím příznivcům se totiž příliš nelíbilo, že si dopřává maso mláďátek. „K večeři malá jehňátka??? To ne,“ nechápal například jeden její fanoušek, na což Bendová reagovala pouze stručnými slovy: „No já vím.“

Herečce navíc zhruba před měsícem hackeři ukradli účet na sociální síti a vydírali ji, že pokud jim nezaplatí tisíc dolarů, smažou jí účet s dobrými 90 tisíci followerů (což se zrovna nyní stalo i modelce Andree Bezděkové). Alici se podařilo před několika dny získat profil zase zpátky. A už nyní na něm dochází ke kontroverzím!

Samozřejmě ne všichni byli jejím výběrem masa pohoršeni, naopak mnozí přidali své oblíbené recepty, nebo se podělili o praktické tipy. Jednou z nich byla i herečka Eva Holubová (60), která se svěřila, že v Čechách ji u ohníčku rozhodně nepotkáte, zatímco na Sicílii si ráda dopřeje čerstvě upečenou rybku.

VIDEO: Alice Bendová v novém seriálu Kameňák zazáří. Je manželkou Chucka Norrise!

Video
Video se připravuje ...

Alice Bendová v novém seriálu Kameňák zazáří. Je manželkou Chucka Norrise! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
31 fotografií