Pro zamilovaný pár Ivu Pazderkovou a produkčního Hynka Lorence to měl být příjemně strávený den v belgickém hlavním městě. Procházka centrem Bruselu, dobré jídlo a večerní vystoupení. Při romantické procházce dostali hlad, a tak se rozhodovali, co si dají k jídlu. 

„Chtěli jsme se najíst. On že by rád klasiku - belgické hranolky. Já chtěla za každou cenu mušle, páč je to taky jejich národní jídlo. Protože je gentleman, šli jsme na mušle. On si dal steak a já ty mušle,“ prozradila herečka na svém Instagramu. 

A právě volba jídla herečky se později ukázala jako velká chyba! Lahodné mořské plody jí totiž přivodily vážnou otravu! „Mám příšernou otravu mušlemi. Prý trvá většinou 48 hodin. Tak to mám před sebou ještě luxusních 24 hodin. Výsledkem bylo zrušené vystoupení v Bruselu hodinu před začátkem, dnešní zrušené představení na Fidlovačce a poučení, že příště si dám ty hranolky,“ napsala v úterý herečka, která si možná příště dobře rozmyslí, až si bude chtít prosadit svou.

Otrava mušlemi je velmi vážná a nepříjemná a někdy může dokonce končit i smrtí. Syrové nebo nedovařené mušle mohou obsahovat bakterie, které způsobí vážné zdravotní následky, jako například nevolnost, zvracení, průjem, křeče a celkovou únavu!

Není se tak čemu divit, že Pazderková zrušila plánovaná vystoupení, dobře jí totiž rozhodně nebylo. „Tímto se chci všem, co jste v Bruselu přišli na moje povídání a zpívání, a všem, co máte jít na Fidlovačku, omluvit. Kdybych jen trochu byla schopná a mohla se vzdálit od WC a stát minutu bez omdlení, hrála bych. Ale protože jsem si se svým klukem nedala včera hranolky, jsem otrávená,“ dodala „blbá blondýna“.

Na středeční večer a noc má Pazderková domluvený program v show Adély Elbel (37), tak doufejme, že jí bude brzy lépe. 

VIDEO: Tak ji neznáte: „Blbá blondýna“ zpívá v průhledné halence!

Video
Video se připravuje ...

Tak ji neznáte: "Blbá blondýna" zpívá v průhledné halence! Jan Jedlička

Fotogalerie
69 fotografií