Premiéra filmu Velké dobrodružství Čtyřlístku se odehrála ve středu odpoledne v kině na Smíchově. Událost si samozřejmě nemohl nechat ujít ani duchovní otec známých postaviček, výtvarník Jaroslav Němeček (75). Dorazil i s manželkou Lucií. Právě on je autorem komiksu, který dělá dětem radost už neuvěřitelných 50 let a inspiroval filmaře již podruhé. Poprvé se jeho zvířecí čtveřice dočkala filmového dobrodružství již v roce 2013 díky filmu Čtyřlístek ve službách krále.

Není ale bez zajímavosti, že parta z Třeskoprsk tentokrát vyfasovala z poloviny jiné hlasy. Fifinku v obou filmech namluvila hvězda Ulice Tereza Bebarová (43), která na premiéru dorazila i přesto, že letos v lednu porodila druhého potomka. Stejně tak v roli Bobíka je už jako doma známý dabér Bohdan Tůma (51), kterého mnozí televizní diváci proklínají kvůli jeho namlouvání známého zeleného mimozemšťana z reklamy. Kromě něj ale namlouvá i Cartmana ze Southparku či Semira Gerkhana v Kobře 11. Ani on nemohl na premiéře chybět.

Stejně tak dorazili i další dva herci, kteří postavičkám propůjčili své hlasy – s Pinďou se vítal Jan Maxián (35) známý i z show Tvoje tvář má známý hlas, »svého« kocoura Myšpulína zase radostně objímal Jiří Ployhar (42). Ovšem v prvním filmu před pár lety ani jeden z nich nefiguroval. Tenkrát Pinďu namlouval Ondřej Brzobohatý(36) a Myšpulína zase Ivan Trojan (54). Dětským divákům snad ale tyhle změny vadit nebudou.

Na premiéře se pak objevili i dabéři vedlejších rolí – Petra Jindrová (54) a Ota Jirák (69). Známý herec s nezaměnitelným hlasem přitom se Čtyřlístkem už také měl v minulosti co dočinění a v několika videohrách namluvil Bobíka i ostatní hlavní hrdiny (samozřejmě kromě Fifinky). Ovšem zdálo se, že mu nevadí, že tentokrát hraje spíše druhé housle. Naopak se český hlas legendárního Alfa usmíval a snímku přál úspěch.   

VIDEO: Nový film legendárního Čtyřlístku: Slavné postavičky prožijí Velké dobrodružství!

Video
Video se připravuje ...

Nový film legendárního Čtyřlístku: Slavné postavičky prožijí Velké dobrodružství! 

 

Fotogalerie
24 fotografií