Ted Bundy byl americký sériový vrah. Možná si pomyslíte, že to není nic zvláštního, že v Americe se vraždí každý druhý. Ale pozor! Bundy byl teda jiná liga. Inteligentní, vzdělaný a charismatický muž dokonce vystudoval psychologii, takže velice dobře věděl, jak na své oběti. Přesný počet žen, které zahynuly jeho rukou, neznáme, ale tvrdí se, že je to něco mezi 26 až 100. Oběti nejprve praštil do hlavy, následně je udusil a až poté je znásilňoval.

Kriminalisté mu dlouho nemohli přijít na zoubek. Bundy dobře věděl, jak na lidi zapůsobit a získával si je svým šarmem a příjemným vzhledem. Do poslední chvíle věřil, že i porotu udolá a zmanipuluje. V roce 1977 však nakonec zemřel na elektrickém křesle.

Video
Video se připravuje ...

Film o sériovém vrahovi Tedu Bundym - Zlo s lidskou tváří Bontonfilm

Zdá se, že Efron se na roli tohoto zvráceného zvrhlíka skvěle hodí. Celý příběh vám odvypráví Bundyho dlouholetá partnerka Elizabeth Kloepferová, kterou ztvárnila Lily Collinsová. Snímek Zlo s lidskou tváří si pokládá zásadní otázku: „Kdybyste usínali po boku nepřítele, poznali byste to?“ Film prý rozhodně nebude moralizovat a kázat vám, na kterou stranu se přiklonit. Naopak se vám pokusí ukázat i vrahovu šarmantní stránku, která oklamala tolik lidí, a dokonce i do vězení Bundymu chodily tuny zamilovaných dopisů. Ale někteří už začali kritizovat, že snímek chce jen glorifikovat odpornou zrůdu, kterou Bundy bezesporu byl. Tak se nechme překvapit!

Fotogalerie
9 fotografií