Mário Petreje, majitel galerie, představil světový unikát. Po několikadenních výstavách Voayer, kde ukázal nahotinky i pány bez svršků a spodků, v pátek otevřel galerii, kde se mohou návštěvníci kochat lidskými těly celoročně. A to vždy od úterý do neděle.

Galerii objevíte na Václavském náměstí ve čtvrtém patře Domu módy. Po vystoupení z výtahu si stačí koupit vstupenku recepci, kde vás obsluha upozorní na to, že je uvnitř fotografování a natáčení zakázané. Jakmile prokážete, že už vám bylo více než 18 let, vstoupit za oponu do galerie živých nahých exponátů už vám nic nebrání.

Pokud jste zažili už předešlé výstavy Voayer takřka nic vás nepřekvapí. Za šedivým závěsem se octnete v přítmí, které dotváří BDSM atmosféru. Na ploše 400 metrů čtverečných spatří sedm statečných, můžu i žen.

Rajská zahrada i oceán

Nejzajímavějším a nejokázalejším místem je tribuna, kde Mário Petreje vytvořil rajskou zahradu s Adamem a Evou. Uprostřed prostoru pak celou výstavu návštěvníci bedlivě sledovali shibari, to je vázání nahé krásky. „Do budoucna bude vázání vždy každý pátek,“ prozradil Petreje, zakladatel galerie.

Z minulých ročníků se osvědčila i kovová krychlová klec, posezení pánů jako na trůn i dvě pohodlná kanape. Avšak i to dotvořil k dokonalosti, kdy na jednu ze stěn promítají barevná světla, která nahou modelku zasadí jako sirénu či mořskou panu na dno oceánu.

Projděte si s námi výstavu:

Video
Video se připravuje ...

Projděte si s námi výstavu Voayer. Každý den zde spatříte nové exponáty. Otevřeno od úterý do neděle. Eva Fornálová

Doteky povoleny

Už při prvním vstupu si návštěvníci užívali exponáty se vším všudy. U většiny z nich totiž nechyběla cedulka, která vybízela k doteku. A tak si návštěvníci po nasazení gumových rukavic mohli modely osahat, jak se jim jen zlíbilo. Dámy navíc neležely a neseděly jako figuríny, nýbrž interagovaly a nejrůznějšími polohami vybízely návštěvníky k hanbatějším dotekům.

V případě, že by některý návštěvník zašel příliš daleko má každé „nahé dílo“ u sebe ochranku, která na vše dohlíží. „Cítím se jako ve svém živlu,“ prozradila jedna z modelek Nikola po hodině a půl dlouhém vstupu, po kterém mají vždy exponáty stejně tak dlouhou dobu pauzu na vše potřebné - od jídla až po vykonání potřeby. Během výstavy totiž místnost neopouští.

A jak byli spokojeni první návštěvníci? Už zářící pohledy a časté navlékání rukavic mluvilo za své. „Byli jsme už na předchozích výstavách, a tahle je mnohem propracovanější. Neuvěřitelný zážitek. Rozhodně nelitujeme, že jsme přišli,“ hodnotila zážitek návštěvnice Karolína se svým partnerem.

Zahoďte spodky

V případě, že se vám atmosféra natolik zalíbí, je možné se na výstavě také svléct a zažít si, jaké to je být okukovaný či hlazený cizími lidmi. K tomu tady mají připravené křesílko, nad nímž spatříte nápis: Místo pro tebe.

Info ke vstupu

Výstava je přístupný vždy od úterý do neděle. Za devadesátiminutový vstup zaplatíte 550 korun. K vidění bude vždy sedm nových nahých exponátů, žen i mužů. Rukavice si nosit nemusíte, před exponáty objevíte erární. V galerii objevíte i menší místnost, ve které spatříte neživé umění, například fotografie od proslulého fotografa ženských orgasmů Petra Jedináka.

Nasajte atmosféru z fotografií:

Fotogalerie
34 fotografií