Mel B si rozhodně servítky nebere, ať už za jejími výroky stojí snaha na sebe upoutat pozornost, anebo se jenom neobratným způsobem snaží vzbudit zase zájem o skupinu, která v devadesátých letech určovala nejenom hudební, ale i módní trendy. V talkshow s moderátorem Piersem Morganem se totiž veřejně pochlubila lesbickými hrátkami s Geri Halliwellovou (46).

Té se to samozřejmě ani trochu nelíbilo, prohlásila, že k ničemu takovému nedošlo, a navíc požadovala omluvu s tím, že tyto vylhané historky jsou „zraňující pro ni i pro její rodinu“. Geri je totiž šťastně vdaná a je dvojnásobnou maminkou dcery Bluebell (12) a syna Montagueho (2), na rozdíl od dvakrát rozvedené a momentálně single Mel B, která má tři děti a každé s jiným tatínkem.

Nyní se k celé záležitosti rozhodla vyjádřit takzvaná Baby Spice, tedy Emma Buntonová, v ranní show jednoho britského rádia. „Je to poprvé, co jsem o něčem takovém slyšela, když to řeknu takhle,“ nechápala prohlášení své kolegyně Mel B. Zmiňovaný pořad, kde toto skandální prohlášení padlo, sice prý neviděla, ale po jeho skončení ji pak všichni bombardovali SMSkami, aby řekla, jak to doopravdy bylo. „S Mel B musíte všechno brát trochu s nadsázkou. Je s ní velká legrace,“ dodala se smíchem.

Zároveň také odmítla, že je to jenom způsob, jak si před turné zvýšit publicitu. Mel B je podle ní zkrátka provokatérka, čemuž nasvědčuje i to, že nedávno nazvala Victorii Beckhamovou (44) dě*kou – a to jenom proto, že se s nimi odmítá účastnit velkého celosvětového turné nazvaného Spice World Tour 2019. Jak to ale na téhle koncertní šňůře bude vypadat, těžko říct. V kuloárech se prý šušká, že Geri nechce s Mel B od té doby sdílet ani společnou místnost...

VIDEO: Victoria to v sobě pořád ještě má! Takhle tančila v ulicích...

Video
Video se připravuje ...

Victoria tančí v ulicích Instagram

Fotogalerie
27 fotografií