Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Gabi a Alex (4 a 5) jsou hvězdami internetu! Roztomilá videa jim vydělávají 30 milionů ročně

Autor: rc - 
11. dubna 2019
23:21

Ještě ani nechodí do školy a už vydělávají miliony! Sourozenci Gabriella (4) a Alex (5) pocházející z Anglie jsou hvězdami YouTube. Na sociální síti mají víc jak 10 milionů sledujících a jejich videa, která jsou zasvěcena dětským hračkám, jim ročně vydělávají téměř 30 milionů korun.

Sourozenci Gabriella a Alex patří ve Velké Británii k nejslavnějším dětským hvězdám. Za svou popularitu vděčí své mamince Sabine (28), která jim na sociální síti YouTube založila rodinný kanál s názvem Toys and Little Gaby (Hračky a malá Gábi).

Hlavním hvězdami jsou samozřejmě malí sourozenci, kteří si na roztomilých, barevných videích hrají s hračkami. Jejich videa sleduje neuvěřitelných 10,9 milionů lidí! „Když byli mladší, milovali YouTube videa, tak jsme si řekli, že bychom to měli zkusit,“ uvedla Sabine, která »youtuberství« má již jako plný úvazek.

Jen za rok videa rodině vydělávají téměř 30 milionů korun! Dětská videa na YouTube se totiž těší velké popularitě. Nejsledovanějším dětským kanálem je Ryan ToysReview (Ryanovy recenze hraček). Chlapec Ryan, který si na videu hraje s hračkami, si za jeden rok přijde dokonce na 500 milionů korun!

Malí youtubeři Gaby a Alex se tento rok ještě neumístili mezi desítkou nejsledovanějších malých youtuberů, ovšem jejich popularita stále stoupá a tak je možné, že za rok se v žebříčku objeví jejich jména.

 

Zobrazit celou diskusi