Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Dívka (18) rituálně zabila brášku (†5): Jeho genitálie prý snědla!

Autor: chal - 
8. dubna 2019
20:52

Policisté z jihu Brazílie zatkli 18letou Karinu Roqueovou za vraždu o 13 let mladšího bratra Maycona (†5). Mladá žena dítě udusila polštářem a pak snědla jeho genitálie. Podle policistů mohla tělo dítěte zohavit jako součást satanistického rituálu.

K vraždě došlo ve čtvrtek. Matka sourozenců odešla nakupovat a když se po několika hodinách vrátila domů, dveře byly zamčené a Karina je odmítala otevřít. Po chvíli, když se matka za pomoci sestřina manžela do domu dostala, bylo jasné proč.

V domě matka dětí s příbuznými objevila děsivou scénu. Kolem tělíčka mrtvého Maycona byly rozmístěny svíčky a vedle něj stála Karina. Přítomní dívce zabránili v útěku a ona začala být agresivní. „Házela na ně různé předměty. Strýce zranila kamenem a pokousala rodinného psa, který na ni zaútočil,“ sdělil detektiv Anderson Góes.

Vyšetřovatelé uvedli, že tělo oběti bylo brutálně zohaveno. Výčet zranění není nic pro slabé povahy.

Chlapeček měl téměř uříznutou hlavu, pořezaná zápěstí, vypíchnuté oči, spálené nohy a uříznuté genitálie. Mayconovy pohlavní orgány na místě činu na první pohled nebyly. Karina ale později policistům přiznala, že je snědla.

U výslechu vražedkyně popsala, jak vraždu spáchala. Maycona zavedla do ložnice s tím, že si zahrají hru, místo toho ho ale udusila polštářem. Pitva potvrdila, že Karina jeho tělo zohavila až po smrti. Policisté pracují s verzí, že Karina chlapce zabila v rámci nějakého satanistického rituálu.

Podle příbuzných Karina dosud nebyla problémová, prý byla tichá a o mladšího brášku se vždy starala. Nyní 18letá dívka čelí obvinění z vraždy a pokusu o vraždu strýce. Na soud čeká v ženské věznici v Sao Paulu na samotce pod zvýšeným dohledem, policisté se bojí, že by se mohla pokusit o sebevraždu.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání