Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Naně se žralok zakousl do hlavy! Hororovou lekci potápění zázrakem přežila

Autor: rc - 
9. dubna 2019
16:50

Měla to být obyčejná lekce potápění pro začátečníky, mladá žena z Číny na ni však nejspíš do smrti nezapomene. Při plavání v obrovské nádrži v podmořském parku ležícím v čínské provincii Liao-ning na ni totiž zaútočil žralok a zakousl se jí do hlavy! Žena měla velké štěstí, že z incidentu vyvázla „jen" s tržnými ranami.

Podmořský park Dalian Laohutan nacházející se v severovýchodní čínské provincii Liao-ning nabízí opravdu netradiční kurzy potápění. Lidé se tu učí potápět v obrovské vodní nádrži se žraloky písečnými, kteří však nejsou pokládáni za nebezpečné pro člověka.

Kurzy potápění pro začátečníky, které stojí v přepočtu zhruba 12 tisíc korun, si zaplatila i mladá žena Nana. Její páteční lekce ovšem skončila hororem. Ženu totiž při potápění napadl jeden ze žraloků! Podle svědků Nanu kousl jednou do hlavy a odplaval, žena si však i tak z lekce odnesla velmi ošklivá zranění a musela být urychleně převezena do nemocnice.

Nana utrpěla tržné rány od zubů na temeni hlavy, čele a čelisti. Na operačním sále strávila čtyři hodiny a po celé hlavě má neuvěřitelných sedmdesát stehů. Nana nadále setrvává v nemocnici na pozorování a vedení podmořského parku podle britského listu Daily Mail přislíbilo, že pokryje veškeré nezbytné zdravotní výdaje.

Vendula Nikodmov ( 10. dubna 2019 19:37 )

Hahahaha pry tygri jeste aby jste vubec vedel jak vypada tohle je pisecny.

Maratrissa ( 9. dubna 2019 21:28 )

Mínus 20 kg za dva týdny! Bříško zmizí bez poškození zdraví! Potřebujete >>>> www.SlimExtrem.com

vemenozmojistary ( 9. dubna 2019 21:22 )

Škoda, že to neklaplo. Mohlo být o jednu zrůdu na světě míň.

Zobrazit celou diskusi