Existuje systém posuvného zastřešení nazvané CORSO, které si v případě potřeby odsunete stranou a to i se střechou. Propojíte parádně terasu se zahradou. Stínění ale můžete ponechat stažené a užíváte si příjemného stínu. Ke všemu jde o jednorázovou investici a můžete tak na terase prožít rekreací kolik chcete. A ještě navíc za jakéhokoli počasí. Zastřešení vás nezradí. Zadrží a odvede vodu, nepustí vítr na stůl a vše zůstane na svém místě. Když je večer chladno, zastřešení lehce posunete a během pár vteřin máte střechu nad hlavou. Zábava, párty nebo relaxace tak může pokračovat díky staženým roletám i do pozdních nočních hodin.

Autor: ALUKOV

TERASOBRANÍ v sobotu 13. Dubna

Přijďte se poradit, jak nejlépe vaši terasu zastřešit. Vyzkoušíte si na vystavených systémech kvalitu i funkčnost, bezpečnost i pohodlí. Stínění, možnosti vytápění, samostatný vchod pro domácí mazlíčky, to jsou doplňky, které lze do zastřešení přikoupit a zvýšit si tak pohodlí. To vše na den TERASOBRANÍ, které proběhne v sobotu 13. dubna v Showroomu výrobního závodu v Orli u Chrudimi a také v Showroomu v Praze - Karlíně. U nás si můžete vybrat z nejširšího sortimentu nabízených systémů na trhu.

Autor: ALUKOV

Zastřešení za zvýhodněnou cenu pouze v tento den!

Připravili jsme si speciálně pro vás a pouze na tento den příjemné snížení cen jak terasových, tak bazénových zastřešení. Na své si mohou přijít i majitelé restaurací a hotelů, kteří disponují zahrádkou pro hosty. Jejich zastřešením získají nepřetržitý provoz a exkluzivní prostředí, do kterého se budou zákazníci rádi vracet. Určitě se vám vyplatí k nám přijít a projednat i technická řešení, stačí, když si sebou přinesete fotografii terasy nebo bazénu a příslušné rozměry. Rádi vám budeme konzultanty a odbornými pomocníky.

Autor: ALUKOV

Rozšířený program v podobě dětského dne

V Showroomu Orel u Chrudimi navíc proběhne rozšířený program v podobě dětského dne včetně dětského občerstvení. Dále mohou přijít zájemci o práci a dozví se mnohé o požadavcích do dělnických profesí anebo se můžete přijít podívat na způsob, jakým se zastřešení vyrábí, otevřou se totiž dveře v provozu a budete se tam moci podívat přímo na dílnu. Parkoviště je přímo u výrobního závodu.

Těšíme se na Vás v sobotu 13. dubna od 10 – 16 hodin. Více na www.alukov.cz