Mel B se vyhne soudu se svou bývalou chůvou Lorraine Gillesovou (28), kde se měl detailně probírat její sexuální život. Zpěvačka souhlasila s vyplacením 1,8 milionu liber (53 milionů korun) za to, že její bývalá chůva stáhne veškerá obvinění.

Ve svém rozvodovém prohlášení označila Melanie svou bývalou chůvu za prostitutku a tvrdila, že s ní byl manžel sedm let nevěrný, což mělo vyústit v její těhotenství. „Melanie je hlavně ráda, že už s tím bude jednou a provždy konec," prohlásil manažer Spice Girls. „Kvůli vyhrocenému rozvodu se řekly věci, které vyústily v tuto žalobu. V posledních týdnech se ale obě strany zklidnily a byly schopny se společně sejít a vyřešit to," dodal.

Jejich společná dohoda tak zastavila blížící se ponižující soudní spor, kde se měly probírat zpěvaččiny vztahy, bývalí milenci a bouřlivý život s bývalým manželem Stephenem Belafonte (43). Melanie i Lorraine, které si kdysi bývaly hodně blízké, se společně s právníky dohodly na tom, že bude pro obě lepší, když se celá věc vyřeší mimosoudně. 

Kdyby totiž došlo na soud a zpěvačka by ho prohrála, musela by zaplatit odškodné ve výši 5 milionů liber (148 milionů korun) a veškeré soudní výlohy. Dalším důvodem, proč se prý hvězda Spice Girls rozhodla pro mimosoudní vyrovnání, byl fakt, že nechtěla, aby kvůli ní museli u soudu vypovídat její hvězdní přátelé jako Simon Cowell (59), Heidi Klumová (45) nebo ostatní členky slavné dívčí kapely. 

„Po skandálu s Geri, poslední věc, kterou by teď Melanie chtěla, je tahat své kolegyně ze Spice Girls k soudu, kde by musely mluvit o jejím sexuálním životě," uzavřel celou věc manažer, který narážel na její nedávné vyjádření o Geri Halliwell (46), se kterou prý měla v době největší slávy Spice Girls lesbický sex.

VIDEO: Jak vypadat jako Victoria Beckham?  

Video
Video se připravuje ...

Jak vypadat jako Victoria Beckham? Youtube.com/vogue

Fotogalerie
68 fotografií