Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Sex na jednu noc? Víme, kdy je lepší to odpískat!

14. srpna 2019 | 08:00

Sex na jednu noc může být skvělý, ale je to vždycky trochu sázka do loterie. V každém případě – nikdo by vás za to neměl odsuzovat, a už vůbec ne vy sama sebe. Pokud byste se po sexu na jednu noc měla cítit provinile nebo si ho měla nadosmrti vyčítat, tak na něj raději úplně zapomeňte.

Je jasné, že občas se to prostě nepovede, ale jestliže jdete do toho, že je to sex na jednu noc, potom je důležité dodržovat jistá pravidla, která vás ochrání před pozdějšími následky. Abyste si druhý den zbytečně nemusela rvát vlasy, pak sex na jednu noc neprovozujte v následujících několika případech.

Když spolu pracujete, nebo je to dokonce váš šéf, jděte od toho! Jistě, nebylo by to poprvé, ani naposledy, že se na firemních večírcích nebo teambuildingu příliš pilo a pak se děly věci. Tomu byste ovšem rozhodně měla předejít, protože tím se vám situace a postavení v práci leda zkomplikuje. Budete se muset tvářit, že nikdy k ničemu nedošlo, situace bude napjatá, nakonec se patrně stejně všechno provalí a buďte si jistá, že kolegové si na vašem jednorázovém úletu pěkně smlsnou! Stojí vám to za to?

Ještě horší případ, kdy podlehnout návalu vášně, je v případě partnera vaší kamarádky. Jsou zkrátka jisté hranice, které bychom měli respektovat. Kamarádství je víc než jedna noc vášně, to mějte na paměti především. Nechcete přece kamarádce zničit život a přijít o někoho, s kým jste sdílela půlku života a kdo tu byl vždycky pro vás. Takže si nechte zajít chuť. Do tohohle bahýnka se vážně nechcete ponořit!

Chcete sex, nebo něco jiného?

Pokud nejste typ na jednu noc, hledáte vztah a lásku, zkrátka něco, co vám vydrží, potom se také mějte na pozoru. Měla byste si ujasnit tahle kritéria ještě před tím, než na to skočíte. Protože jestliže on to myslí jen nezávazně a vidí v tom pouze pobavení, budete zase druhý den smáčet kapesníky slzami a cpát se vším, co vám přijde pod ruku. A navíc se budete cítit zneužitá a ponížená, což vám za sex nestojí.

Podvedl vás váš přítel a vy mu to chcete vrátit? Ač se zdá, že taktika "oko za oko a zub za zub" by mohla fungovat, většinou to není dobrý nápad. Jste tak zaujatá pomstou, že vám je nakonec úplně jedno, kdo s vámi v té posteli skončí, a to je problém. Buď to odskáče nějaký chudák, který vám leží u nohou už léta, a vy tak budete za mrchu, nebo skončíte s největším playboyem v okolí a stanete se jen dalším zářezem na pažbě. Ani jedno z toho ale možná nechcete.

Láska ne, letní románek ano!

Ve všech případech dejte ruce pryč od sexu na jednu noc s mužem, do kterého jste opravdu zamilovaná! Jestliže doufáte, že právě jednorázová noc vášně tohle prolomí ledy a sexem započne váš ideální vztah, je tu velmi malá šance. Samozřejmě se to stát může, ale mnohem jistější je v takovém případě neriskovat, sebrat odvahu, odmítnout sex a pozvat ho na rande. Teprve pak se uvidí!

Kdy je naopak ideální užít si nezávazný sex na jednu noc? Na dovolené! Na sexuální turistice není nic špatného, pokud dodržujete jasně daná pravidla. Jak na to, abyste neskončila s nepříjemnostmi? A s kým je sex nejlepší? To nám prozradily ženy s bohatými zkušenostmi v novém čísle magazínu Blesk pro ženy. Seženete ho na novinových stáncích, nebo jednoduše koupíte ZDE >>>

5878885:gallery:true:true