Zpěvák a hudebník o svém zdravotním stavu informoval sám prostřednictvím sociální sítě. Zveřejnil vůbec svou první fotografii po operaci a ukázal, že už je opět ve formě. „Procházka v parku,“ napsal na instagramu ke snímku, kde stojí u rozkvetlého stromku. Očividně tak už byl propuštěn z nemocnice a je na tom dobře. S Rolling Stones tak budou pokračovat v turné po Americe, které museli kvůli operaci před časem odložit.

„Cítím se teď o moc líp a opravený – a rád bych vzdal velký dík všem z personálu nemocnice za jejich skvostnou práci,“ napsal ostatně Mick už 5. dubna, aby všechny své příznivce uklidnil. Jeho poslední příspěvek ostatně komentovala velká řada z nich včetně známých osobností. Podporu mu vyjádřil například i Lenny Kravitz (54), když napsal: „Jo, chlape!“ Stejně tak se ozvaly i některé Jaggerovy děti, například dcera Georgia May (27) napsala výstižně: „Miluju tě, táto!“

Všem se nyní viditelně ulevilo a není divu. Hvězda Rolling Stones byla totiž v ohrožení života, jak odtajnil jeho mladší bratr Chris Jagger (71) a přiznal, že důvodem operace byla těžce zjistitelná srdeční vada, kterou odhalil ultrazvuk.

Stejná diagnóza se stala osudnou i hvězdě rockové kapely The Clash Joeovi Strummerovi (†50). „Stalo se to Joeovi. Přišel zpátky z procházky se psy a jeho žena ho našla, jak zkolaboval na gauči. Měl tenhle problém s chlopní,“ prozradil pro Sunday People Chris Jagger. „Jeho otec na to zemřel, bylo to dědičné.“

„U Micka to vyšlo najevo na kontrole,“ doplnil hudebník a herec o známějším bratrovi. „To je ten důvod, proč po vás v určitém věku chtějí, abyste chodili na kontroly kvůli tomuhle a nechali si zkontrolovat tamto. Když se dožijete 70, musíte být opatrní, víte,“ dodal ještě s tím, že je tohle jasný signál pro bráchu, aby zpomalil.

VIDEO: Jak trénuje Mick Jagger

 

Video
Video se připravuje ...

Jak trénuje Mick Jagger. youtube.com

Fotogalerie
33 fotografií