Sympatická herečka Andrea Růžičková se pochlubila na sociální síti neuvěřitelně poetickým snímkem, na němž byla za vílu. Leží tam totiž v mechu a v listí, a na sobě má bílé šaty s krajkou, zasněný pohled... K fotce navíc stejně poeticky napsala, že „...když se na ni dívám, cítím to jemné lechtání trávy na zádech“. Není divu, že snímek za necelé dva dny nasbíral více než čtyři tisíce lajků a celou řadu pozitivních komentářů, které vyzdvihovaly krásu a éteričnost Andrey.

A přesto se našla jedna uživatelka instagramu, co se cítila být tímhle příspěvkem na sociální síti pobouřena! „Fotka dobrá, přikryla bych ale ta ňadra, přeci jen herečka je již matka a křesťanka navíc,“ napsala dotyčná fanynka (pokud se tedy dá fanynkou nazývat) herečce známé například ze seriálu Vyprávěj nebo Ordinace v růžové zahradě 2. Andrein dekolt přitom na fotce skoro vůbec vidět nebyl, poprsí se jí sotva znatelně rýsovalo pod krajkou a celkově fotka ponechávala spíše velký prostor pro fantazii.

„Mně to teda nepřijde nijak vulgární… Herečky, křesťanky i matky mají také prsa…“ reagovala proto překvapeně Andrea. Té snímek přijde naopak velmi ženský. „V podstatě je to jen o tom, co nám je vsugerováno… Na starých křesťanských obrazech byly také kdysi vyobrazené matky, ženy kojící, v plné ženské kráse… Je to jen úhel pohledu,“ dodala okatá brunetka, která je maminkou malého Tobiáše (1,5 roku). Přesto se dozvěděla, že jsou takové fotky v jejím věku a s jejím mateřským statusem nevhodné...

VIDEO: Hvězda Ordinace Andrea Kerestešová: V bílých volánech vypadala jako víla!

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Ordinace Andrea Kerestešová: V bílých volánech vypadala jako víla! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
37 fotografií