Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Ženy otevřeně: Tohle jsou věci, kterými nás muži doma nejvíce vytáčejí!

  • ...
    20. dubna 2019 | 06:00

    Někdy je těžké najít společnou řeč pro muže a ženy a ne nadarmo se říká, že jsme každý z jiné planety. Zvláště pokud jde o určité věci týkající se chodu domácnosti. Ne, nemáme také patent na rozum, ale někdy je to vážně k zbláznění. Které věci, které muži dělají, ženám vadí nejvíc a které z nich jim připadají naprosto nelogické? Jsou to tyhle!

    Přestože jsou některé „prohřešky“ opravdu na zabití, neznamená to, že by zvednuté prkénko nebo ponožky na zemi musely být důvodem k rozvodu. Jistě, pokud jste pedantka, která miluje stoprocentní pořádek, pak by to mohl být problém. Ale takového jste si ho přece brala a věděla jste to. Nicméně následující věci dovedou vytočit k nepříčetnosti.

  • Jana (36 let)

    Autor: iStock

    Můj manžel mě neustále vytáčí tím, že vrací do ledničky prázdné krabičky i obaly od čehokoli. Když udělám třeba rybičkovou pomazánku, dám ji do malé misky, a když se pomazánka dojí, předpokládám, že prázdnou vezme a dá do myčky nebo aspoň do dřezu. Kdepak, už deset let dává takhle vyprázdněné misky zpátky do lednice. Říkám to pořád dokola: "Prosím tě, mohl bys dát tu krabičku do myčky?" Jako bych mluvila do dubu.

     

  • Ivana (50)

    Autor: iStock

    S manželem jsme už dvacet let. To je dost, ne? Mám na něm ráda spoustu věcí a obdivuji ho kvůli mnoha dalším. Ale celých dvacet let mě vytáčí tímhle. Když si vezme z lednice třeba tavený sýr, sní z něj 2/3 a otevřený zbytek nechá uvnitř, ovšem tak, abych si ho nevšimla. Za pár dní je tenhle zbytek nepoužitelný, protože je okoralý. Totéž dělá s balenou šunkou, dokáže sníst z 6 plátků 5 a ¾ a ve fólii nechá milimetrový proužek. Nebo si vezme nový sýr, který jsem koupila, a vrátí ho zpátky – ovšem nezabalený a položí ho jen tak na poličku. 

  • Romana (38 let)

    Autor: iStock

    Můj partner je expert na kuchyňské jobovky. Už asi třikrát dal do předehřáté trouby plastové prkénko. Netuším, z jakého důvodu, když moc dobře ví, kam se prkénka dávají. Umíte si asi představit, co z prkénka zbylo. A jednou položil prkénko i na rozpálenou sklokeramickou desku. Čistila jsem ji pak asi dvě hodiny.

  • Tereza (44 let)

    Autor: iStock

    Manžel mě pokaždé vytočí k nepříčetnosti, když se několikrát za den zeptá, kde je máslo a proč jsem mu neřekla, aby ho koupil. Máslo je pořád na stejném místě, drahý. V máselnici tam a tam. V úrovni jeho očí. Ovšem když před ním leží citron, těžko ho najde, že. Musel by citron vzít a zvednout ho, aby se přesvědčil. A ještě horší snad je, když máslo dochází a zbude z něj skutečně jen miniaturní kousek. To ho vezme a položí přímo na poličku v lednici – bez ničeho, bez obalu, jen tak.

  • Irena (42 let)

    Autor: iStock

    Šílím už deset let z toho, že můj muž není schopen vyhodit ruličku od vypotřebovaného toaletního papíru do koše. Ten je přímo u záchodové mísy, takže stačí jen udělat jeden pohyb stranou, zvednout víčko od koše a hodit tam ruličku. Pak vzít nový papír, který je taky hned u toalety, a prostě ho vyměnit za tu ruličku. Jednou jsem byla týden pryč a po návratu se u záchodu hromadily papírové ruličky. Myslela jsem, že snad zešílím.

     

  • Helena (34 let)

    Autor: iStock

    "Miláčku, prosím tě, kde máme sůl?" Už pět let, co jsme spolu, slyším tuhle otázku. Základní potravina, stojí celé roky na stejném místě, v dřevěné solničce s nápisem SŮL, na kuchyňské lince. Dva vysokoškolské tituly, spousty sportovních úspěchů, jen má prostě ovčí mlhu, pokud jde o hledání soli.

  • Markéta (46 let)

    Autor: iStock

    Můj muž je zlatíčko, pokud jde o plnění manželských a otcovských povinností. Ovšem někdy mi zůstává rozum stát. Když se holí nebo si vytrhává chloupky z uší (nebo nosu), pokaždé samozřejmě nad umyvadlem. Nikdy to po sobě nevyčistí. A ráno si u snídaně zapíná televizi, aby se podíval na zprávy, a když odchází, nikdy, ale NIKDY ji nevypne. Jsme spolu už šestnáct let.

     

Autor: aši
Diskuse ke článku
.