Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Takhle muži mlží, místo aby vám řekli NE

  • 21. dubna 2019 | 06:00

    Padli jste si do oka, měli jste úspěšné rande a vy jste z něj nadšená. Možná jste se už i stihla zamilovat a na první pohled to vypadá, že vašemu štěstí nestojí nic v cestě. Tak to aspoň vidíte vy. My ženy ale máme jednu nepříjemnou vlastnost – nevidět přes to, co je hezké, to, o čem se nic hezkého naopak říct nedá. Než mu propadnete úplně, vnímejte to, co vám ve skutečnosti říká. A nepřekrucujte si to!

    Zdá se, že vašemu potenciálnímu partnerovi nechybí vůbec nic z toho, co byste chtěla a potřebovala. Přála jste si nadšeného sportovce se svalnatou postavou, ošlehanou tváří a okouzlujícím úsměvem – a on je jeho přesný prototyp. Nebo jste si vysnila intelektuála s chytrýma očima a štíhlými prsty – a on tu teď sedí před vámi a věnuje svou pozornost jen a jen vám. Jaké štěstí po nějaké té době hledání, říkáte si!

    Jenže po pár dnech či týdnech něco přece jen drhne. Snažíte se to přehlížet, dokud to jde, ve zprávách mlžíte víc než on, a přitom dobře víte, že tahle konverzace nikam nevede. A pak se to stane. Položíte přímou otázku. Jak to s námi tedy bude?
    Pokud vám odpoví následujícími 4 způsoby, je nám líto, ale váš pan Božský to nebude. Máte tedy jednu z posledních šancí vyhnout se slzavému údolí a utíkat, co vám nohy stačí! Nebo ho snad chcete ještě několik dalších týdnů přesvědčovat o tom, že se k sobě skvěle hodíte? Tak to vám gratulujeme, zřejmě ráda čelíte výzvám – doporučujeme vám ovšem zároveň i návštěvu terapeuta, se kterým byste si měla popovídat o míře vaší sebelásky, sebeúcty a o vašem vlastním sebevědomí.

  • Jsi moc fajn holka, ale…


    Autor: iStock

    Jestli si na něco musíte opravdu dávat pozor, tak jsou to souvětí s ALE. Vypadají celkem nevinně, protože vy chcete slyšet to hezké, a vnímáte proto jen jejich začátek, místo abyste se zaměřila právě na to, co následuje za tím pověstným ALE. Ať už je to cokoli, prostě zbystřete a vezměte si to k srdci daleko víc než to, co slyšíte předtím. Přesně tam je totiž ten „zakopaný pes“. Tady je pár evergreenů!

  • …nechci ti ublížit


    Autor: iStock

    Wow, zřejmě jste narazila na „citlivého chlapce“. Nechce vám ublížit, a proto dělá, co může, aby vám vyhověl. Snaží se dokonce tolik, že z jeho chování po několika setkáních ani nemůžete odvodit nic jiného, než že o vás stojí. Chyba lávky, prostě vám jen nechtěl ublížit, a chtěl vám dělat naopak radost! Nějaké nejasnosti? Proč říkat hned na začátku, že evidentně nejste láska jeho života, když s vámi může zažít pár hezkých chvilek, které mu udělají dobře na duši, a po pár skleničkách, které s ním v potemnělém baru vypijete, navíc možná i na těle? Jenže co na to vaše vlastní tělo a duše? Na to už si musíte odpovědět sama. A udělejte to někde hodně daleko od něj.

    Pořiďte si umělého milence jako tato redaktorka:

    Video se připravuje ...
    Redaktorka vyzkoušela sex s umělým milencem • VIDEO: youtube/vice

  • …necháme tomu volný průběh


    Autor: iStock

    Jeden z těch méně sofistikovaných způsobů, kterými vám muž oznamuje, že nemá zájem o jakoukoli pravidelnost, snad kromě té, abyste se pravidelně scházeli za účelem sexu. Vyhovuje vám to? Pak jste si vybrala dobře. Hledáte-li vážný vztah a nemáte sklony k sebemrskačství, tak se seberte a nechte ho „volně běhat“ kdekoli jinde s kýmkoli jiným.

    Podívejte se, jak najít bod G:

    Video se připravuje ...
    Pornoherečka radí: Názorná ukázka, jak najít a stimulovat bod G • VIDEO: BPŽ

  • …promítáš si do mě něco, co nejsem


    Autor: iStock

    Tak pozor, tohle je vyšší svůdnická! Těžko říct, jak si tohle vlastně přebrat, a vy, pokud už jste se stihla zamilovat, nemáte šanci rozkódovat, co tím tenhle pan Záhadný vlastně myslí. Že by měl strach, že ho vidíte jen v těch nejlepších barvách, a on je zatím bídák k pohledání? Tak na to zapomeňte! Tedy… Bídák je to s téměř stoprocentní jistotou, ale rozhodně si to sám o sobě nemyslí, a už vůbec vám to nehodlá upřímně sdělit. Mnohem lepší je to zamlžit a vinu hodit na vás. On je v tom nevinně a přece dost dobře nemůže ovlivnit, co si o něm myslíte vy! Každopádně je nám to líto, ale na tuhle hru kočky s myší prostě mít nervy snad ani nechcete.

  • …vidíme to každý jinak


    Autor: iStock

    A řekl vám tedy jak? Buďte důsledná a chtějte přesně vědět, jaký je jeho pohled na vás dva. Pokud z něj dál nedostanete kloudného slova, jsou tu ještě dvě možnosti. Buď sám opravdu neví, co dál, což samo o sobě není zrovna jeho nejlepší vizitkou, protože bezradný muž neznamená dvakrát dobrou oporu, a to pro nikoho, nebo je tu ještě druhá možnost. Ví moc dobře, že vás jako partnerku nechce, a bohužel už stihl poznat, že vy jeho jako partnera chcete. Jasně, je jeho svaté právo vybrat si ženu podle svých představ, ale proč k vám proboha není upřímný? Vypadá to, že pravdu se stejně nedozvíte, a možná je to tak pro vás lepší. Konečný verdikt je ovšem jasný. Rychle pryč, jinak to bude jen bolet.

Autor: wik
Diskuse ke článku
.