Kráska z Modrého kódu zůstala na vše sama poté, co ji opustil otec jejího syna Nathaniela (1,5). Jenže od loňského krachu vztahu už se mnohé změnilo. Brunetka se nyní klidně vozí po Praze v luxusním porsche a s fešným kolegou. Na finálový večer soutěže Tvář roku v pražském Fashion Clubu totiž překvapivě nedorazila se svým holohlavým partnerem Janem Tulenkem.

Ten ji přitom ještě před týdnem vášnivě líbal na ulici, čehož si všimli i fotografové. Ti zachytili i to, že se pak zamilovaná dvojice přesunula k Evě do bytu. Tentokrát si ale musela Burešová najít jiné mužské rámě. Celý večer se od ní nehnul na krok kamarád a zpěvák Jan Kopečný (29).

S krásnou kolegyní, s níž hraje například v muzikálu Čas růží, nejen přišel, ale také se k ní před objektivy přátelsky vinul a celou dobu s ní zaníceně o něčem klábosil. Při odchodu se ho Eva držela za paži. Pak si ji Honza naložil do svého bouráku a zajistil jí luxusní odvoz domů. Prý jsou ale jen kamarádi.

Hvězda muzikálu Dracula je ostatně zamilovaná jinde. Konkrétně do baskytaristy Jana Tulenka, který hrává ve skupině Davida Krause (39). „Nechtěla jsem to zveřejnit, protože je to čerstvé, a pokud nám to lidé přejí, tak si myslím, že tuhle cenzuru v mém životě pochopí. Tak nám držte palce,“ okomentovala pro deník Aha! Burešová své nové vzplanutí. Milostné štěstí si zaslouží, vždyť to neměla moc snadné. Když ji v podstatě ze dne na den opustil muzikant Michael Krásný (35), s nímž si malovala budoucnost, prohlašovala, že jediný chlap v jejím životě je syn Nathaniel. 

VIDEO: Také v době, kdy účinkovala v Tváři, to uměla Eva slušně rozjet. Lascivní taneček v rozkroku nového muže?

Video
Video se připravuje ...

Eva Burešová z Tváře: Lascivní taneček v rozkroku nového muže? redakce Blesk, hudba: hudebnibanka.cz

Fotogalerie
56 fotografií