Od rána to žilo v domě Agáty Prachařové. Zatímco syn Kryšpín se spolužáky vyrazil na koledu, Agáta s dcerou Miou a dalšími maminkami vítaly koledníky. A překvapivě chyběl manžel Jakub. "Kuba je s kamarády na horách a jelikož je na antibiotikách, tak jsme s dětmi nemohly jet s ním, ale zítra večer se vrací domů," svěřila se Blesk.cz Agáta.

Michaela Ochotská se synem Andrém barvila den předem vajíčka a na koledu ho vyslala s dědou. Do ulic se synky vyrazili Jakub Smolík, Lukáš Hejlík nebo Tomáš Klus. "Nikdy jsem na to moc nebyl, ale mládí velí, tak jsme veselí. Tak nechť jsou holky svěží," okomentoval společný snímek muzikant.

S mazancem v ruce vítala koledníky tenistka Petra Kvitová. Její kolegyně Andrea Hlaváčková se vymluvila na své těhotenství. "Krásné Velikonoce. Koledníci nechoďte, já vám tohle vejce nedám a jiný nemám," napsala na sociální síť tenistka.

Herečka Jitka Schneiderová se ocitla hlavou dolů, když si ji její přítel přehodil přes rameno. "Pohodové a hezké Velikonoce! U nás je to vostrý," okomentovala snímek herečka.

VIDEO: Agáta Prachařová: Nový pořad se točí v jejich vile! Koukněte se, kde je Kuba nejšťastnější

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová: Nový pořad se točí v jejich vile! Koukněte se, kde je Kuba nejšťastnější Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
21 fotografií