Občasná hádka je běžná ve většině domácností, ale na týden zmizet a nedat o sobě manželce vědět ani slůvkem už tak normální není. „Jakub odjel minulý týden s kamarády do Londýna na fotbal a od té chvíle s manželkou absolutně nekomunikuje. Je mu docela jedno, co se doma děje. Nezajímají ho ani Kryšpín, ani jeho dcera Mia,“ svěřil Blesku kamarád herce a muzikanta. Ten je podle informací Blesku v Peci pod Sněžkou na chatě u kamaráda.

„Jakub je na Agátu strašně naštvaný, a nikdo pořádně neví proč. Už to trvá nějakou dobu. Podle všeho tam nebyl konkrétní důvod, proč od ní odešel. Nejspíš měl tak nějak všeho dost,“ vysvětlil okolnosti rozchodu Prachařův kamarád.

Modelka musí být opravdu na dně. Máma Veronika okamžitě přiletěla z Izraele, kde žije od konce minulého roku, kdy se její manžel, herec Martin Stropnický (62), stal velvyslancem. A do domu Prachařových dorazil i Agátin bratr Cyril (29), který se vrátil z Rakouska. Rodina je teď pro Agátu největší oporou.

Rozchod k výročí

„Rozejít se na výročí umí málokdo,“ napsala Agáta v sobotu večer na instagram ke své svatební fotce s Jakubem. K příspěvku ihned přilétlo několik desítek komentářů, Agáta jej následně smazala s tvrzením, že šlo jen o vtip. Pak přidala také fotku s Kryšpínem, kterého má s hráčem amerického fotbalu Miroslavem Dopitou (37), a Jakubovou Miou.

Tu přitom až do minulého týdne – patrně na základě Prachařova přání – ze zásady neukazovala... „Když se všechno hroutí, vím, že nejsem na světě sama. Nevím, co bych bez těchto dvou dělala...“ okomentovala modelka.

„Nezlobte se, nebudu se k ničemu vyjadřovat. Zavolejte si Kubovi. Já tu mám na starosti dvě děti a musím fungovat jako máma,“ odpověděla v úterý Agáta na opětovný dotaz Blesku, co se děje v jejich manželství. Prachař ale nezvedal telefon a na zaslaný dotaz vůbec nezareagoval...

Jen co vyšla najevo manželská krize, Agátě chodí v esemeskách nelichotivá udání. Podle jednoho, které sama zveřejnila na instagramu, měl mít Jakub pletky s Dianou Mórovou (49), s níž porotcoval v soutěži Česko Slovensko má talent. Mělo se to stát během natáčení před 2 nebo 3 roky.

Z jeho hotelového pokoje slyšel jistý zaměstnanec hotelu ženský hlas a intimní zvuky. Když Jakub odešel z hotelu, krátce po něm ze stejného poschodí odešla dle udavače i Diana. Mimochodem – o údajném vzplanutí této dvojice se na Slovensku psalo už loni v létě. Spekulace opírali o svědka, který je viděl v zákulisí, jak se líbají, Diana si dokonce měla Jakuba důvěrně přitahovat k sobě za zadek.

Krize u Prachařů. Dojde na rozvod? A šokující zjištění Kubišové po smrti bratra

Video
Video se připravuje ...

Krize u Prachařů. Dojde na rozvod? A šokující zjištění Kubišové po smrti bratra Redakce Blesk

Fotogalerie
89 fotografií