Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno, déšť 21°C

Robotický hampejz cílí na milovníky skupinového sexu: Uspokojíme i bisexuály, říká majitel

Autor: ital - 
29. dubna 2019
19:43

Společnost LumiDolls otevřela v Japonsku dům rozkoše, ve kterém zákazníkům poskytují své služby robotky. V současnosti mají klienti k dispozici čtyři dámské pohyblivé figuríny. Šéf společnosti Sergi Prieto uvedl, že hodlá sortiment rozšířit rovněž o mužské modely. Nabídne tak službu hostům, kteří by si rádi vyzkoušeli bisexuální sex nebo sex ve třech.

V japonském městě Nagoja se otevřel noční klub od společnosti LumiDolls, který nabízí služby čtyř robotických „pracovnic“. Navazuje na předešlé pobočky v Rusku, Španělsku a Itálii.

Šéf Sergi Prieto chce zákazníkům nabídnout šanci splnit si svoje „nejdivočejší představy.“ Na svém webu se nově otevřený dům rozkoše chvástá sloganem: „Zažijte futuristický sex s nejžhavějšími Asiatkami LumiDolls.“ Hodinová taxa činí v přepočtu zhruba 2 700 korun. Podnik však nabízí také 3hodinovou službu za cca 7 500 korun.

„LumiDolls poprvé v Nagoji! LumiDolls přináší světu první hyper-realistický robotický bordel. Můžete zažít futuristický sex právě teď. Zažijte nejfantastičtější rande se svou oblíbenou animovanou postavou. Ať se vaše erotické sny stanou skutečností a strávíte nezapomenutelný večer s jednou či více LumiDolls. Budete okouzleni.“

Zákazníci si mohou zvolit, co jejich figuríny budou mít na sobě během dovádění. Možnosti zahrnují základní dámské prádlo, školní uniformu, fitness oblečení nebo kostým „manažerky“. V současnosti má podnik k dispozici 4 dámské figuríny, včetně Eriky, která se chlubí poprsím velikosti 5.

Provozovatelé navíc prý vyslyšeli speciální přání klientů a chtějí sortiment rozšířit o mužské figuríny. Prieto se k tomuto kroku vyjádřil pro Daily Star Online: „Nedávno jsme pečovali o několik klientů, kteří požadovali společnost mužských a ženských figurín zároveň. Pravděpodobně jsou to bisexuálové nebo heterosexuálové, kteří chtějí vyzkoušet anální sex, ale ne přímo s mužem z masa a kostí,“ spekuluje.

„V tuto chvíli je příval zákazníků stejný jako při otevření. Záleží na ročním období. Věříme, že se zvýší, až budeme moci nabídnout figuríny se znatelnými technologickými úpravy,“ pověděl Prieto.

Ten také prohlásil, že v současnosti figuríny nemají mnoho zvláštních funkcí. „Na trhu se již objevily inovace jako pohyby obličeje nebo umělá inteligence. Pro tento okamžik je však nechceme představit našim zákazníkům. Cena je příliš vysoká a tyto funkce potřebují vylepšit,“ dodal provozovatel podniku.

Zobrazit celou diskusi