Hvězda pražské zlaté mládeže a syn někdejšího politika a předsedy vlády Mirka Topolánka zůstal opět sám. Po třech letech společného života ho opustila jeho láska, která je o čtrnáct let starší než on. „Jsem v pohodě, takže good luck,“ okomentoval smutnou životní etapu pro eXtra.cz Tomáš, i když je jasné, že ho rozpad vztahu mrzí. 

„Nejsme spolu,“ potvrdil informaci o rozchodu a naznačil, že Tereza podle něj udělala dost velkou chybu, které bude možná sama jednou litovat. „Říkám vám, to, co měla se mnou, už nikdy mít nebude,“ vzkázal. 

Těžko ale říct, zda by s jeho tvrzením souhlasila i sama Michovská, jelikož podle informací eXtra.cz si už za mladíka stihla najít náhradu – a údajně dokonce miliardáře! Není ale známo, o koho se jedná a jestli tedy Tomáše vyměnila za »mladší model«, nebo tentokrát naopak vsadila na někoho staršího. 

Přitom ještě před rokem si vztah s Topolánkem juniorem nemohla krásná brunetka vynachválit. „Je to hodně vzdělaný kluk. Tomáš je mnohem vyspělejší, než muži v jeho věku bývají,“ popisovala ho a přiznala také, že jiskra mezi nimi přelétla v baru. Co se svatby týče, držela se ale už tehdy tak trochu zpátky. Nevím, co bude dál. Mám za sebou dlouhý vztah, budoucnost opravdu moc neřeším,“ řekla tehdy v rozhovoru pro eXtra.cz Tereza, s níž se Tomáš blýskl i na festivale ve Varech a dokonce ji už představil i rodině.

Před Terezou pak Topolánek delší dobu randil také s modelkou a finalistkou České Miss 2014 Simonou Dvořákovou (24), ale v roce 2015 odjela do Dubaje a vztah jim krachnul. V roce 2017 se tam pak krásná blondýnka, co se nestydí své půvaby ukazovat, dokonce provdala za Jihoafričana Allana a stala se zní paní Stantonová.

VIDEO: Topolánkova expřítelkyně Simona promluvila o jejich zájmech!

Video
Video se připravuje ...

Topolánkova holka: My a pařit? Jen jednou za rok! Thomas Kruchina, Petr Soukup

 

Fotogalerie
31 fotografií