Oblíbená herečka Veronika Arichteva, kterou si televizní diváci zamilovali především v seriálu První republika, a ti internetoví zase jakožto členku humoristické sestavy 3v1, sdílela na instagramu své „poseroutkovské video“ ze seskoku padákem. Tento nebezpečný kousek absolvovala v životě už dvakrát a pokaždé se k němu nechala přemluvit. „Poprvý jsem skočila, protože jsem si myslela, že mě tam chce frajer požádat o ruku. A podruhý to bylo před třemi lety pro Martinu Pártlovou a na dobrou věc,“ vysvětlila.

„Každopádně dobrá věc by byla, kdybych to nepopletla a otevřela oči místo huby. Podle mě si mysleli, že jsem omdlela…“ dodala krásná brunetka, která vzápětí připustila, že ji pro její vlající tvářičky nejspíš „dali i do příruček“. Na kratičkém a nepříliš lichotivém záznamu, který se nestyděla veřejně sdílet, neopomněla ani vychvalovat svou rtěnku. Ta totiž celý seskok bez problémů vydržela a zůstala dokonalá až do konce. „Rtěnka je základ,“ zdůraznila Arichteva, která se zvýrazněnými ústy nejspíš chodí i vynášet odpadky.

Její odvahu ovšem ocenily i jiné celebrity. Na rozdíl od její kamarádky, muzikálové zpěvačky Martiny Pártlové (39), která se jí vysmála, herečka Alice Bendová (45) před ní sklapla patky: „Já bych blila tejden, fuj!!!! Jsi dobrá!!!“ Přesto však účastnice poslední řady StarDance (kde, patrně také v rámci adrenalinových zážitků, ukázala během jednoho tanečního čísla holý zadeček), k veselému videu připojila všeříkající hashtag „potřetí už neskáču“.

Pokud se chcete zasmát, rozhodně se na Veroničin instagram podívejte!

VIDEO: Veronika Arichteva: Vína se nikdy nevzdám

Video
Video se připravuje ...

Veronika Arichteva: Vína se nikdy nevzdám Adam Balažovič/BPŽ

Fotogalerie
58 fotografií