Nejznámější světové filmové, pěvecké a módní osobnosti se každoročně scházejí v newyorském Metropolitním muzeu na akci Met Gala, aby se předvedly na červeném koberci v těch nejkreativnějších modelech.

Letošní téma akce vyloženě pozvané celebrity pobízelo, aby se nedržely zpátky a popustily uzdu fantazii. A tak také udělaly. Na první pohled zaujala především zpěvačka Katy Perryová (34), která dorazila v šatech z dílny Moschino, oblečená jako lustr! A dokonce svítila.

Dvě velké rapové rivalky Nicki Minajová (36) a Cardi B (26) jedna druhou trumfovaly v tom, kdo bude mít delší šaty a jejich kolegyně Lady Gaga (33) se nemohla rozhodnout jaký kostým na prestižní akci zvolit, a tak předvedla provokativní striptýz, při kterém se z honosné růžové róby svlékla až do spodního prádla.

Šokoval také herec a zpěvák Jared Leto (47), který dorazil s maketou své vlastní hlavy v ruce. Parodoval tak neúspěšný pokus o vtip americké komičky Kathy Griffinové (58), která schytala velkou kritiku za fotografii, na které pózovala s maketou krvavé hlavy prezidenta Donalda Trumpa (72). 

Na další vysoce kreativní a šílené outfity z letošního ročníku Met Gala se podívejte do naší galerie.

VIDEO: Gisele Bündchenová a Tom Brady hlavními hosty Met Gala 2017

Video
Video se připravuje ...

Gisele Bündchen a Tom Brady hlavními hosty Met Gala 2017 Instagram

Fotogalerie
50 fotografií

Více o Met Gala 2019 čtěte ZDE.