Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Kočka mladíkovi (25) poškodila tetování : Ze vzteku ji utopil ve vaně

Muž utopil kočku za to, že mu podrápala tetování
Muž utopil kočku za to, že mu podrápala tetování  (Autor: Dallas County Sheriff´s Department/profimedia)
Autor: ital - 
7. května 2019
17:10

Pětadvacetiletého Skylera Leviathana Sullivana rozzuřilo, že mu jeho kočka podrápala tetování, když ji u sebe doma v Dallasu koupal. V záchvatu vzteku jí strčil hlavu pod vodu a utopil ji. Policie ho zatkla za týrání zvířat.

Texasan Skyler Leviathan Sullivan (25) koupal doma svoji kočku. Nelíbilo se jí to a v průběhu očistné kúry ho poškrábala v místech, kde má tetování. To muže natolik rozzuřilo, že v záchvatu vzteku ubohé zvíře utopil. Úřadům nejprve tvrdil, že to byla nehoda.

Náhlý příval zuřivosti dává za vinu své posttraumatické stresové poruše (PTSD). Teprve později mu došlo, jak laciná to byla výmluva. „Nemůžu pořád používat PTSD jako výmluvu za ublížení zvířeti,“ připustil Sullivan. Policii sdělil, že se pokoušel kočku oživit, když si uvědomil, co se stalo. Policisté jej odvezli do nemocnice na oddělení pro péči o osoby s narušeným duševním zdravím.

Veterinář později prohlásil, že kočka se rozhodně neutopila náhodou. Sullivana proto 25. dubna zatkli a umístili do dallaské věznice a stíhají ho kvůli týrání zvířat. Ve středu jej propustili po uhrazení kauce ve výši v přepočtu 115 tisíc korun. Dostal zákaz pořizovat si jakékoliv další domácí mazlíčky.

antismejd ( 7. května 2019 18:17 )

kurnikšopa,tady něco nehraje,vždyť kočky se dřív normálně topili a
nikoho to nezajímalo.....

petr366 ( 7. května 2019 17:44 )

V uniformě us army mohl vraždit dle libosti. Tedy pokud to byli nějací
domorodci. Ovšem za kočku dostane flastr jak za partnerku. 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání