Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Velké nesnáze malé kočičky. Hlava jí uvízla v odtoku, ven ji dostali až hasiči

Autor: shp - 
11. května 2019
09:52

Byla zvědavá a doplatila na to. Kočička z australského Melbourne uvízla v úzkém odtoku, odkud nemohla dostat svou hlavu. Nakonec jí museli na pomoc přispěchat hasiči. A i oni měli s mňoukající potížistkou problémy.

Kočku našel v továrně jeden z jejích pracovníků. Snažil se ji z pasti dostat, ale jeho pokusy byly marné. Zavolal proto na pomoc zachránce zvířat. Ti na místo přispěchali tak rychle, jak to jen bylo možné.

Lubrikační gel nepomohl

Inspektor Maree se snažil vysvobodit kočičku pomocí lubrikačního gelu. Ale ať jí ho patlal na hlavu, kolik chtěl, jeho snažení nemělo zdárného konce. Po několika pokusech to vzdal.

Nakonec se rozhodl, že si na pomoc přivolá hasiče. Teprve oni byli schopni zvíře dostat z pasti ven s pomocí své techniky. „Dočasně jsme ji pojmenovali Piper (Dudák), ale teprve uvidíme, jestli s námi sdílí smysl pro humor,“ uvedli zachránci na facebooku.

Je velmi láskyplná a klidná i přes traumatickou zkušenost, kterou prožila. Ona skoro nepřestává příst,“ prohlásil podle listu Daily Mail inspektor Maree, který je šťastný, že se kočku podařilo zachránit. Celá akce trvala asi hodinu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání