Svatbu chtěl Cejnar podle všeho utajit, jenže tak úplně mu plán nevyšel. Už v průběhu jeho velkého dne se totiž na sociálních sítích začaly objevovat první snímky se svatební tématikou. Někteří jeho hosté z řad kolegů to zřejmě nevydrželi a museli se pochlubit.  

Pro obřad si Pavel s Veronikou vybrali vskutku romantické místo - zámek Kunětická hora. Na veselce nemohli chybět jeho kolegové z Evropy 2 v čele s Patrikem Hezuckým (49), a objevila se zde i bývalá Miss 2019 Iveta Vítová (35) s manželem a dcerkou Anetkou (5). Podle jejích instastories novomanželům hrála po obřadu kapela Eddie Stoilow a Mirai, další detaily slavné svatby ale zatím nejsou známé.  

Ostatně ani zásnuby Cejnar loni v červnu vyloženě nevytruboval do světa, jenže udělal to za něj pro změnu Marek Ztracený (34), který mu k žádosti o ruku zazpíval. „Ten zády jsem já hrající píseň Fix You a ti přede mnou jsou Pavel Cejnar, který zrovna nervózním hlasem žádá o ruku svou krásnou přítelkyni po 16 letech, a Verunka brzy Cejnarová, která řekla ANO. Moment, na který jen tak nezapomenu," prozradil tehdy na sociální síti zpěvák.

Moderátor, který dříve uváděl také pořad Jak se staví sen, má s partnerkou a nyní již novomanželkou Veronikou už téměř tříletého synka Matěje.

 

Fotogalerie
31 fotografií