Pavel Cejnar vstoupil do svazku manželského se svou dlouholetou partnerkou Veronikou na velice romantickém místě, na zámku Kunětická hora. „Už jsme tři Cejni,“ napsal ke snímku, na kterém pózuje ve slušivém modrém obleku, se svou krásnou novomanželkou po boku – a s barevně sladěným synkem Matějem (2). Chlapečka si tato dvojice pořídila po neskutečných 14 letech vztahu.

Oddavky a následná oslava manželství Pavla Cejnara měla pravděpodobně proběhnout v utajení, moderátorovi přátelé však v průběhu jeho velkého dne sdíleli nejrůznější snímky se svatební tematikou a tím vše odhalili veřejnosti. Kolega z Evropy 2 Patrik Hezucký (49) byl viděn na fotce, na níž si dává do nosu u svatební tabule.

Bývalá Miss 2009 Iveta Vítová (35) zase ukázala ve svých instastories svou nastrojenou dcerku Anetu (5) s klasickým svatebním bublifukem nebo dychtivě přihlížející obřadu, a na svém profilu se pochlubila i stylovou jmenovkou u svatebního stolu.

A zpěvák Marek Ztracený (34) sdílel fotku se svou partnerkou a synkem Marečkem (7) se všeříkajícím popiskem „svatebčané, kteří jsou pyšní na strejdu Pavla Cejnara a jeho ženu Verunku. Krásný to bylo.“ Podle toho, co celebrity v průběhu dne nahrály na sociální sítě, novomanželům po pohádkově idylickém obřadu zahrály kapely Eddie Stoilow a Mirai, další detaily onoho slavného dne si ale "Cejni" patrně nechají už jenom pro sebe a své nejbližší...

Fotogalerie
26 fotografií