Karel Heřmánek mladší (30) v těchto dnech pilně zkouší v Divadle Bez zábradlí thriller Po konci světa. Ve hře britského dramatika Dennise Kellyho si už zahrál v roce 2017, jenže tehdy byla v režii Dereka deWitta a v angličtině. Nová adaptace bude česky, a režisér Tomáš Mašín (54) svěřil ústřední dámský part herečce Sarah Haváčové (28). „Se Sarah jsme se delší dobu domlouvali, že spolu něco nazkoušíme, a jsem rád, že ta příležitost přišla právě s tímto titulem,“ prohlašuje Heřmánek junior.

Napínavý příběh, jenž je podle Heřmánka jakousi divadelní verzí černé komedie Trainspotting, pojednává o tom, jak těžké je milovat někoho, kdo o tom neví – a ještě těžší je milovat někoho, kdo o to nestojí. Sympatický herec se ale s něčím takovým v osobním životě potýkat zatím nikdy nemusel: „Možná je to paradox, ale většinou jsem o tom, stejně jako je tomu v této hře, nevěděl. Vybavuji si jen pár nešťastných lásek, kterým jsem zlomil srdce. Bylo to ale opravdu nechtěně,“ dušuje se s odstupem času.

„Zkoušení se Sarah si užíváme i proto, že se už nějakou dobu známe a celkem na sebe slyšíme,“ usmívá se nyní Karel Heřmánek mladší. Podle svých vlastních slov si s brněnskou herečkou známou například díky účinkování v seriálu Profesor T padli do oka během natáčení Poldy. Nějaké romantické jiskření mimo jeviště mezi nimi ale nehledejte – Heřmánek je už skoro čtyři roky šťastně ženatý s herečkou Nikol Kouklovou (29). Což je informace, kterou se o svém oblíbeném herci jistě jenom velice nerady dozvídají jeho fanynky!

VIDEO: Karel Heřmánek ml. trumfnul slavného tátu! Získal roli snů

Video
Video se připravuje ...

Karel Heřmánek ml. trumfnul slavného tátu! Získal roli snů David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
30 fotografií