Půvabná plavovláska Dominika Mesarošová se ještě před tím, než se stala maminkou syna Eliána (8 měsíců), pustila společně se svým partnerem Tomášem do budování hnízdečka lásky v Brně. Jejich dům má úctyhodných 200 metrů, 4+1 a velikou zahradu (ta by měla mít dokonce rozlohu přes 700 metrů čtverečních). Vzhledem k tomu, že je přítel Mesarošové  z Hodonína a do Brna pravidelně dojíždí, přestěhovala se tam za ním i modelka.

Přesto podle informací Blesku bývalá Playmate zakoupila byt v rezidenci v pražské Hostivaři! Za novostavbu 4+kk  velké 104 metrů čtverečních s velkým balkonem měla přitom dát devět milionů. Ještě koncem ledna se přitom Mesarošová chtěla "zbavit" svého přepychového sídla v pražských Průhonicích, jehož cenu musela pro nezájem drasticky snížit - o dobrých sedm milionů.

„Momentálně prodávám ten rodinný dům v Osnici, takže se k tomu nebudu zatím vyjadřovat, nezlobte se. Alespoň dokud to nebudu mít potvrzeno vysloveně na papíře,“ prohlásila však kráska pro Blesk a vysvětlila, proč se bez pevného bydla v Praze neobejde: „Z Brna se do Prahy určitě nestěhuji. Vracím se sem za prací, takže tady vždycky musím mít nějakou nemovitost…“

„Jestli vás ale napadá nějaká krize ve vztahu, tak ta určitě není,“ dodala se smíchem. „Naopak s partnerem slavíme za týden výročí dva roky a všechno je v pořádku.“ Ostatně důkazy jejího spokojeného mateřského života se to na jejím instagramu jenom hemží – počátkem května například s Tomášem a malinkým Eliánem vyrazila na první velkou dovolenou do Dubaje. „Milujeme tuhle destinaci a lítáme sem každý rok, jako rituál,“ pochvalovala si na sociálních sítích.  

VIDEO: Silikonová Mesarošová má prostě smůlu: 7 milionů v háji!

Video
Video se připravuje ...

Silikonová Mesarošová má prostě smůlu: Sedm milionů v háji! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
39 fotografií