Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Šlechtična ukázala na synův velký den fotku ze křtin se Schwarzenbergem. A řekla víc

Autor: tva - 
15. května 2019
05:02

Šlechtična Zita Pallavicini (48) se pochlubila snímkem ze křtin svého syna Eduarda. Na fotografii vedle ní s dítětem v náručí sedí i nejstarší český poslanec Karel Schwarzenberg (81), který podle jejího tvrzení obřad pomáhal organizovat. Podle šlechtičny má být právě on otcem dítěte, Schwarzenberg své otcovství ale rázně odmítá. Fotografie se spolu s dalšími objevila na instagramu Zity Pallavicini u příležitosti Eduardových 18. narozenin.

Na snímku sedí kníže Schwarzenberg hned vedle matky s dítětem a vypadá to, že mírně podřimuje. „Ta fotografie je ze křtu Eduarda. Organizovaly jsme jej spolu s Karlem,“ řekla markraběnka Pallavicini pro Blesk Zprávy.

Další snímky z Eduardova dětství a zejména ze současnosti údajně potvrzují synovu podobu s českým politikem. O ní ostatně často mluví i šlechtična. „Musím říct, že jak Eduard dospívá, podobá se mu víc a víc i povahou. A vidím i na lidech, kteří mě dřív odsuzovali, jak jsou v rozpacích, když Eduarda vidí,“ řekla. Kníže však odmítá, že by dítě bylo jeho.

Otázka otcovství tak dodnes není oficiálně vyřešena. Nyní je šlechtična podle svých slov se Schwarzenbergem v častém styku a skvěle spolu vycházejí.

Křest malého Eduarda, na kterém byl vedle matky s dítětem přítomen i Karel Schwarzenberg Křest malého Eduarda, na kterém byl vedle matky s dítětem přítomen i Karel Schwarzenberg | Instagram Zita Pallavicini

O svém vztahu s knížetem žena už dříve mluvila v rozhovoru pro server prozeny.cz. „Když v Československu probíhala sametová revoluce, žila jsem ještě v Kanadě. A v televizi jsem ho spatřila, jak stál na balkonku vedle Havla. Bylo mi nějakých osmnáct devatenáct a on pro mě měl obrovské charisma, to mě zaujalo. A ty oči! Na první dojem byl velice sympatický,“ uvedla.

Uživatel_154162 ( 20. prosince 2023 14:50 )

Tak nevím proč neprobehly testy DNA?To by šlo i teď pi smrti Schwarzenberga

kminota ( 15. května 2019 23:05 )

Ale to není špatné naučit se číst, časem třeba zvládnete i knihu!

PPP150W ( 15. května 2019 22:43 )

Si dost fandíte, když připouštíte byť jen hypotetickouožnost vzniku takového snímku.

kminota ( 15. května 2019 22:15 )

No, nevím, co vám kníže udělal. Možná to, že když jej komunisti vyhnali ze země, vaši dědkové a možná i fotrové hajlovali na staromáku před opilým tesařem.

marcelinka007 ( 15. května 2019 20:21 )

Ano, neznám,ale vidím.Knihu si číst nepotřebuji, stydět se nebudu, nepatřím mezi fanatiky , kterým stačí si přečíst knihu

Zobrazit celou diskusi