Půvabná Iva Kubelková v poslední době září na parketu Divadla Broadway jakožto učitelka Eliška Veverková v muzikálu Trhák, kde předvádí svůj nečekaný hudební i pohybový talent. A nepřekvapuje pouze v této pro modelku ne zcela typické roli, dokáže šokovat také na instagramu. A to nejenom v momentech, kdy se i se čtyřmi křížky na krku a po dvou porodech ukáže ve spodním prádle a vypadá skvěle. Nyní se totiž předvedla s neobvyklou barvou vlasů – ohnivě rudou!

K Ivě Kubelkové odjakživa patřila dlouhá hříva dokonalých tmavě hnědých loken, které jsou její dominantou, a proto bylo zrzavé mikádo velký šok. Naštěstí se ale ukázalo, že to nejsou Iviny skutečné vlasy.

„I když jsem ty příčesky měla jen chvilku, je neuvěřitelné, jak dokáže barva vlasů změnit vaše vyzařování,“ svěřila se na sociální síti. „Ale musím se přiznat, že mi v téhle divočině bylo dobře. To je ta skrytá rebélie v nás všech, že jo, holky. Taky máte občas chuť udělat prostě radikální změnu. Až přijde ta správná chvíle, něco určitě vyvedu,“ přislíbila.

Kubelková, která před lety randila s nejslavnějším českým hokejistou Jardou Jágrem (47), v radikální červené barvě viditelně omládla, z usedlé dvojnásobné maminy se rázem stala žhavá samice! Není divu, že ji její příznivci, kterých má na instagramu na 84 tisíc, nestačili zahrnovat superlativy. Mnozí ji dokonce přirovnávali k divoké čertici.

Přesto se našel jeden rýpavý fanoušek, který Ivě poněkud netaktně napsal: „Vylezly vám vrásky. Držte se své tmavé.“ Vyvinutá modelka si však nenechala zkazit radost ze svého barevného experimentu a s nadhledem ho pohotově odpálkovala: „Vrásky mám i s tou tmavou!“

VIDEO: Iva Kubelková promluvila o svatbě s přítelem: Je to moje oblíbené téma! 

Video
Video se připravuje ...

Iva Kubelková promluvila o svatbě s přítelem: Je to moje oblíbené téma! Markéta Reinischová

Fotogalerie
35 fotografií