Rocková legenda Mick Jagger je zpět a v plné formě! Na instagramu se pochlubil videem ze zkoušky na své plánované americké turné s kapelou. To bylo kvůli zpěvákově zdraví na poslední chvíli odloženo. 

Nyní je Mick opět plný sil a elánu a do příprav na náročné turné dává všechno. Zdá se téměř neuvěřitelné, že ještě před pár týdny nebylo vůbec jisté, jestli zpěvák operaci přežije a nyní ve studiu poskakuje jako mladík.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Mick Jagger (@mickjagger),Kvě 15, 2019 v 4:58 PDT

Jeho nejnovější příspěvek nenechal chladnými jeho fanoušky. Ti jsou ze zpěvákovy energie nadšeni! „Je zpátky," zní opakovaně v komentářích. Spousta fanoušků si samozřejmě neodpustila přirovnání ke slavné písni popové skupiny Maroon 5 'Moves Like Jagger', kterou nazpívali s Christinou Aguilerovou (38), ve které zpívají o jeho originálním pohybovém nadání.

„Nikdo nemá jaggerovské pohyby jako Jagger! Král je zpátky. Je to úžasné, jak rychle se uzdravil," těší jednoho z fanoušků. „Tak tomu se říká pravá legenda! Velké díky skvělé lékařské péči," chválí Jaggera další.

Podle deníku The Sun má Jagger od lékařů k přípravě na turné zelenou. „Mick je štěstím bez sebe, že je opět úplně zdravý a cítí se po operaci stoprocentně. Vrátil se zpátky ke svému veselému a pozitivnímu já. Doktoři jsou z jeho stavu nadšeni," prozradil zdroj blízký zpěvákovi.

Jeho rychlejšímu uzdravení prý pomohla vzorná morálka pětasedmdesátiletého hudebního veterána. „Moc pomohlo, že se dobře a zdravě stravoval, moc se nepřetěžoval a hodně odpočíval. Operace mu pomohla uvědomit si, že o sebe musí více pečovat," dodává The Sun.

VIDEO: Rolling Stones v Letňanech a dylanovka Like a Rolling Stone

Video
Video se připravuje ...

Rolling Stones v Letňanech a dylanovka Like a Rolling Stone. Matěj Pospíšil

Fotogalerie
44 fotografií