Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Učitel Michal B. běhal nahý mezi žáky: Nakonec vyvrcholil, tvrdí policie

Autor: ital - 
16. května 2019
13:58

Koncem ledna se odehrál otřesný incident na lyžařském zájezdu prešovské základní školy, který se konal v obci Hnilčík na Slovensku. Podle policie se jeden z učitelů dopustil trestného činu, když se před svými žáky pohyboval úplně nahý a pod vlivem alkoholu. Podle policie nezůstalo jen u odhalování.

Na šokující zážitek určitě jen tak nezapomenou žáci sedmé třídy ze slovenské základní školy v Prešově. Podle policie se na konci ledna jeden z jejich učitelů Michal B. (37) na lyžařském kurzu před nimi odhaloval. A nejen to. 

Policisté zveřejnili nové informace. Podle svědků, které vyslechli, se měl učitel tělesné výchovy v přítomnosti dětí nejen obnažovat, ale dokonce měl před nimi masturbovat a při tom dosáhnout vyvrcholení. Svým chováním takto pohoršil téměř dvacet žáků.

Ostatní pedagogové ihned informovali ředitele školy, který na místo přivolal policii. Michala B. policisté odvedli přímo z lyžařského výcviku. Od té doby zůstal ve vyšetřovací vazbě. Z té však byl již propuštěn. „Soud akceptoval žádost obviněného o propuštění z vazby z důvodu, že ze školy, na které působil, jej propustili. Neexistuje obava z ovlivňování svědků,“ uvedla mluvčí soudu Anna Pančurová.

Policisté se případem nadále zabývají a probíhá také jeho znalecké zkoumání. „Vyšetřovatel odboru kriminální policie Okresního zastupitelstva Policejního sboru ve Spišské Nové Vsi obvinil muže ze zločinu sexuálního zneužívání,“ doplnila policejní mluvčí Lenka Ivanová z Košic, podle které vyšetřování pokračuje.

Omasta ( 17. května 2019 10:43 )

Proč na něj koukali, když je to pohoršovalo?. I mezi 15 letými se mohl najít někdo, kdo by opilého učitele odvedl stranou.
Tady něco nehraje. Učitel musel být jako dělo. A v takovém stavu by asi nevyvrcholil. Vždyť je mu už 37 let. Jestli si to některé z těch nadržených dětí nevymyslelo.

Escaperoom ( 16. května 2019 21:58 )

Taky Pirát?

vosavopruz ( 16. května 2019 20:19 )

to mi připomíná vtipy s Rudou Pivrncem

slovan1954 ( 16. května 2019 19:51 )

Čobolák nebo čwcholák??

slovan1954 ( 16. května 2019 19:48 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání