Rodačka z Litvínova, která žije poklidným rodinným životem střídavě ve Velké Británii a Itálii, se svým partnerem, miliardářem Gregoriem Marsiajem, žije už přes šestnáct let. Na velké společenské události vyráží supermodelka v poslední době spíše už jen sporadicky. 

Festival v Cannes má ale pro českou modelku pevné místo v srdci, protože se na něm ukazuje téměř pravidelně. Výjimku neudělala ani letos a jako jedna z hvězd se předvedla fotografům na slavnostní večeři módního domu Dior. 

Šestačtyřicetiletá trojnásobná maminka vyrazila do společnosti v roztomilém černém outfitu. Ke třpytivé sukni zvolila jednoduchou halenku, pod kterou si ovšem nevzala podprsenku. Blesky přítomných fotografů byly ale tak silné, že látku halenky prosvítily a Herzigová se tak nakrucovala s prosvítajícími bradavkami. 

Těžko říct, jestli se modelka dočkala nečekaného velkého trapasu, nebo jestli zvolila rafinovaný outfit plánovaně. S její mezinárodní zkušeností je totiž těžké si představit, že by ji fotografové v takové situaci zaskočili. Navíc to není poprvé, co by svá ňadra ukázala světu. Nahá se v minulosti fotila třeba pro francouzský magazín Paradis.

VIDEO: Eva Herzigová v Praze

Video
Video se připravuje ...

Eva Herzigová v Praze Eva Kremserová, Adam Chromý

Fotogalerie
81 fotografií