Masivní konstrukce

Celá konstrukce dveří je z galvanizované nebo nerezové oceli a je vyplněna minerální izolační hmotou. Dveře mají skryté 3D panty, skrytý falc a z vnitřní strany umožňují slícování povrchu dveří s povrchem zdi. Obvod dveří je chráněn nerezovou hranou. Kovový práh je integrován v zárubni a může být rovněž v nerezovém provedení. Dveře se vyrábějí ve třetí bezpečnostní třídě, mají protipožární certifikaci a vynikající protihlukové a izolační vlastnosti.

Fantazii se meze nekladou

Povrch dveří může tvořit dýha, masivní dřevo, lakované desky v jakémkoliv odstínu RAL RAL nebo libovolné designové materiály. Každá strana dveří může být opatřena jiným povrchem. Mohou být prosklené bezpečnostním sklem. Vybírat můžete z mnoha povrchů, vhodných jak pro interiér (vchodové dveře do bytů), tak pro exteriér (vchodové dveře do domů)

Ekonomické lamino, stylová dýha

Lamino je nejpoužívanějším materiálem pro výrobu bytových bezpečnostních dveří. Vyrábí se mnoha barevných provedeních, jeho cena není vysoká, nevýhodou je však nemožnost použití v exteriéru nebo vlhkém prostředí. Luxusnější alternativou k laminu je povrch dýhovaný. Jedná se o přírodní tenký plát masivního dřeva nalepený na nosnou desku. Nabízí krásnou přirozenou strukturu dřeva, každý kus je originálem.

Vysokotlaký laminát, masivní dřevo

Pro bezpečnostní dveře do domu se nejčastěji využívá H-dex, vysokotlaký laminát. Vykazuje značnou mechanickou odolnost proti oděru i klimatickým podmínkám, je velmi snadno omyvatelný. Milovníci přírodních materiálů ovšem dávají přednost povrchu dveří z masivu. Masiv je zdravotně nezávadný, má skvělé tepelně-izolační vlastnosti a vysokou trvanlivost. Přirozeně stárne a jeho krása a opravdovost je trvalá. 

Netradiční povrchy

Bezpečnostní dveře NEXT mají sendvičovou konstrukci, díky níž si naši odborníci umí s povrchem dveří skutečně vyhrát. Chcete repliku historických dveří s bezpečnostním jádrem? Nebo naopak toužíte po moderním industriálním designu? Milujete barvy? Žádný problém.

S výběrem bezpečnostních dveře Vám rádi poradíme.