Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Natáčení se pštrosy a dětmi. Komedie Daddy Cool porušila všechna pravidla

13. května 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

Do kin právě míří francouzský komediální hit Daddy Cool o nezodpovědném čtyřicátníkovi, který si doma otevře jesle a stará se o malé děti. Pohromy všemožného rázu na sebe nenechají dlouho čekat.

Pohromy a šílené situace jako ze samotného filmu ovšem provázely i samotné natáčení. A to především proto, že filmaři porušili tři svatá pravidla jakéhokoliv hladkého natáčení. Ta zní: nikdy netoč film s malými dětmi, nikdy netoč film se zvířaty, nikdy netoč film se zraněným hercem.

Video se připravuje ...
TRAILER - DADDY COOL • VIDEO: Bontonfilm

V komedii Daddy Cool ovšem uvidíme hned pět dětí ve věku do čtyř let, zábavnou scénu s pštrosem a do toho všeho si představitel hlavní role pár týdnů před první klapkou utrhl achillovu šlachu.  

Autor: Bontonfilm
 

„Dítě může nakonec dostat strach z kamery, a když je vše připravené na záběr, se nemusí ani nepohnout a vydat hlásku,“ líčí nebezpečí režisér Maxime Govare. „Povedlo se nám ale vybrat děti tak skvělé a bezprostřední, že jsme jim nakonec ve filmu věnovali více prostoru, než jsme původně chtěli.

Autor: Bontonfilm

Chválu si zaslouží představitel hlavní role Vincent Elbaz, který se s dětmi spřátelil a dohromady předvádějí skvělé a neuvěřitelně legrační věci. „Trochu to připomínalo skrytou kameru,“ pokračuje režisér. „Kamera běžela, Vincent si s dětmi jen tak hrál a blbnul a ladil si je na danou scénu, a když cítil, že se soustředí a vědí, co dělat, začal zničehonic opravdu hrát podle scénáře.“ 

Autor: Bontonfilm

Na premiéře filmu, mnoho měsíců po konci natáčení se všichni znovu potkali a děti se vrhly hlavnímu herci a svému filmovému parťákovi do náruče. V českých kinech od 16. května