Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zahynula nejmrzutější kočička (†7) světa: Grumpy Cat naposledy vydechla paničce v náručí

Autor: shp - 
17. května 2019
12:05

Její zamračený čumáček zná celý svět. Grumpy Cat alias mrzutá kočička potěšila svým netradičním vzhledem každý den miliony lidí. Stala se ikonou memů – internetových obrazových vtipů, které se sdílejí nejenom na sociálních sítích. Nyní její fanoušci smutní. Zvířecí celebrita z Arizony odešla bohužel do nebíčka.

Skon nejslavnější kočky světa oznámila její panička s rodinnými příslušníky na facebooku. „Jsme nepředstavitelně zarmoucení, že musíme oznámit ztrátu naší milované Grumpy Cat,“ stojí na začátku smutné zprávy.

Zemřela po infekci močových cest

I přes péči od nejlepších profesionálů, stejně jako od její rodiny, potkaly Grumpy komplikace z nedávné infekce močových cest. Naneštěstí pro ni byly příliš těžké, aby je překonala,“ pokračuje rodina číči.

Odešla mírumilovně ve čtvrtek 14. května doma v náručí své maminky Tabathy. Její duch bude žít dále skrz fanoušky po celém světě,“ uzavřela rodina Grumpy Cat. Nevrle vypadající kočka známá také jako Tardar Sauce se proslavila díky svému vzhledu v září 2012.

Trpasličí kočička

Původně se objevila na portálu Reddit, ale zanedlouho už její fotky s vtipnými popiskami kolovaly po celém internetu. Zamračený vzhled měla kvůli formě trpasličího vzrůstu, kterým trpěla. Škoda, že neměla 9 životů, jak se říká…

Zobrazit celou diskusi