Podle britského deníku The Sun byla Mel B převezena do londýnské nemocnice Moorfields Eye, kde se dožadovala pomoci kvůli náhlé, ale naštěstí jen dočasné ztrátě zraku. Scary Spice, jak se kontroverzní zpěvačce přezdívá, od roku 2014 nevidí na levé oko, po zpackané laserové operaci. Tentokrát ale do nemocnice přispěchala kvůli problémům s pravým okem. 

Zpěvačka se údajně nedržela lékařských doporučení a to se jí možná krutě vymstilo. Lékaři jí naordinovali pauzu od zkoušek na plánované comebackové turné. To ale Mel B nerespektovala. Po zákroku očního lékaře se zdá opět vše v pořádku. Jestli ale nebude poslouchat rady lékařů, nebude pro ně velkým překvapením, když svým jednáním ohrozí celé turné. 

Mnoho fanoušků vzneslo obavy, zda se turné, které má odstartovat už tento pátek v irském Dublinu, skutečně uskuteční. V posledních několika týdnech totiž médii proběhly zprávy o hádkách mezi členkami. Geri Hornerová (46, dříve Halliwellová) má ale pro kritiky a pochybovače jasnou odpověď. „Trhněte si nohou," dal by se slušně přeložit její výrok na adresu všech kritiků.

Fanoušci se prý nemusí vůbec bát a jedna z nejočekávanějších hudebních událostí roku je stále na programu dne. U velkého comebacku bude chybět jen Victoria Beckhamová (45), která se chce naplno věnovat rodinnému životu a práci módní návrhářky. Mel B, Mel C (45), Geri a Emma (43) se na pódiu sejdou po sedmi letech. Naposledy společně vystoupili před sedmi lety na slavnostním zahájení Olympijských her v Londýně. 

VIDEO: Přehlídka Victorie Beckham pro jaro/léto 2018

Video
Video se připravuje ...

Přehlídka Victorie Beckham pro jaro/léto 2018 Youtube.com/Skifbull Channel

Fotogalerie
93 fotografií