Meghan se údajně zakoukala do britského zpěváka Matta Cardla, který se v roce 2010 proslavil účastí v soutěži X Factor, kterou i vyhrál. Meghan se s Mattem seznámila online, když mu pochválila jedno z jeho vystoupení v muzikálu Memphis. 

Vévodkyně byla tehdy relativně čerstvě po rozvodu s manželem Trevorem Engelsonem (42). „Matt začal Meghan sledovat online na začátku roku 2015, protože se mu moc líbila jako herečka v Kravaťácích,“ prozradil zdroj britskému deníku The Sun.

„Překvapilo ho, že ho Meghan sledovala hned nazpátek a začala mu psát. Řekla mu, že velmi oceňuje jeho práci. Matt nemohl uvěřit tomu, že hollywoodská hvězda jako Meghan ví, kdo je. Potom si nějakou dobu psali, až do doby, než navrhla osobní setkání,“ dodává. 

Jejich online romance ale dlouho netrvala, protože krátce poté poznal Matt svou pozdější přítelkyni, na Meghan se vykašlal a přestal jí odepisovat na zprávy. Mattova aktuální přítelkyně Amber (28) mu pomohla překonat závislost na drogách a alkoholu. Kdyby tehdy Matt Amber nepotkal, kdo ví... možná by byl princ Harry stále svobodný. 

VIDEO: Meghan vs. Kate: Jaký je mezi nimi rozdíl? 

Video
Video se připravuje ...

Meghan Markleová vs. Kate Middletonová: Jaký je mezi nimi rozdíl? HarpersBazaar

Fotogalerie
109 fotografií