Matka Charlotte (22) a Ornelly (26) Štikových si v posledních několika měsících užívá poklidného života v Německu, kam se přestěhovala za mladým hokejistou Petrem Biniasem (22). Už to vypadalo, že se tam známá sekernice trošku uklidnila a veřejné rozbroje nechala za sebou, ale chyba lávky.

Naposledy se pustila do prostitutky Lenky, která na internetu píše blog o svém životě a velmi často je aktivní na sociálních sítích. O svém „povolání" se nebojí veřejně mluvit a pravidelně odpovídá svým „fanouškům" na zvídavé dotazy. V jednom z jejích posledních živých videí se nečekaně objevily komentáře i od Moniky Štikové.

„Ty dě*ko, p**el patří do kalhot. Jsi fakt mega pr*el a hnus. Ani přes tři gumy,“ stálo v jednom z komentářů. A další na sebe nenechal dlouho čekat. „Já být chlap, ani vykouřit bys nemohla,“ vyhrkla ze sebe rychle Štiková. Sama se přitom svou kyprou postavou vždy pyšnila a nebála se nafotit i nahá. Zadek už také kolikrát vystrkovala do objektivu...

Co přesně Moniku vedlo k takovým komentářům, se můžeme pouze domnívat. Jedno je ale jisté, nejraději by asi byla, kdyby bývala udržela své emoce na uzdě. Jakýkoliv komentář nebo dotaz na prostitutku Lenku je totiž z jejího instagramu bez pardonu mazán a její příspěvky se tak i nadále tváří, že je vše zalité sluncem. 

VIDEO: Jak skončily Štiky? Zhrzený Michal a Monika s milencem! 

Video
Video se připravuje ...

Jak skončily Štiky? Zhrzený Michal a Monika s milencem! FTV Prima

Fotogalerie
92 fotografií