Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejbohatší prostitutka Alice vydělá 23 milionů ročně: „Nikdy mě nic tak nenaplňovalo,“ tvrdí

Autor: chal - 
26. května 2019
07:00

Je vzdělaná, podle svých slov dobře vychovaná a živí se jako prostitutka v jednom z nejslavnějších bordelů na světě. Nejstarší řemeslo ji hodně baví a především i pořádně vynáší – jen za loňský rok si prý tělem vydělala milion dolarů (23 milionů korun)! To je Alice Littleová (27), pro kterou se sex za peníze stal z několikaměsíční brigády životní vášní.

Alice se narodila v Irsku a do Spojených států se s rodiči přestěhovala, když jí bylo pět let. Jedna z nejúspěšnějších prostitutek současnosti prý nikdy po práci v erotickém byznysu netoužila.

Před tím, než se stala sexuální pracovnicí, vyzkoušela si Alice řadu zaměstnání, například se snažila uchytit jako žokejka. Dlouho se jí prý ale nedařilo najít profesi, která by splňovala dva hlavní požadavky – kontakt s lidmi a něco, co v ní vzbudí vášeň.

Život se Alice radikálně změnil v roce 2016, kdy si uvědomila, že by to pravé mohla být prostituce, a našla si práci v proslulém nevěstinci Moonlight Bunny Ranch v nevadském Carson City.

„Nikdy mě nic nenaplňovalo tak jako práce v legálním nevěstinci,“ porovnala Alice současnou práci s předchozími zkušenostmi. Na ranči prý původně chtěla zůstat jen pár měsíců, nyní to ale budou už tři roky.

Někteří lidé prý Alice považují za oběť, takový názor ona sama ale odmítá. „Jsem dobře vychovaná. Nejsem oběť okolností. Měla jsem víc možností a vybrala jsem si pracovat jako sexuální společnice. Dobrovolně!“ sdělila prostitutka.

Mezi Aliciny zákazníky možná trochu překvapivě patří i mnoho párů. Dvojice Alice prý vyhledávají především kvůli problémům v ložnici. Když to milencům „drhne“, zajdou za ní a ona jim pomůže vztah okořenit.

„Když vás expert povzbudí v praktikách, jako je plácání, přivazování, dominance nebo bičování, může to do vašeho sexuálního života přinést nové vzrušení,“ vysvětlila Alice na webu HuffPost. Lidé podle zrzavé společnice potřebují podporu a pochopení, když mluví o svých skrytých sexuálních fantaziích.

Všechny dívky v Moonlight Bunny Ranch podle Alice nabízejí klientům jen takové služby, jaké ony samy chtějí. Alice se zaměřuje na „terapeutické sexuální služby“. Cena za ně začíná na hodnotě kolem dvou tisíc dolarů (46 tisíc korun). Půlka výdělku patří nevěstinci.

PPP150WW ( 26. května 2019 20:02 )

Ahoj brácho

PPP15OW ( 26. května 2019 16:17 )

Když já a já, tak já taky

PPP15OWW ( 26. května 2019 16:15 )

Já taky

PPP150WW ( 26. května 2019 15:57 )

Proč ne, jen kdybych narazil v bor.delu na prazanda1, tak tu bych je poch.cal a šel pryč.

stromyvlese ( 26. května 2019 13:23 )

....tohle mě fakt rozesmálo, asi si, Assisi, dobrý

Zobrazit celou diskusi