Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Proč se dívka zřítila z 80metrové vyhlídky? Spolužáci promluvili

Proč Johanna (16) spadla z vyhlídky?  Spolužáci možná znají pravdu.
Proč Johanna (16) spadla z vyhlídky? Spolužáci možná znají pravdu.  (Autor: archiv blesku)
Autor: DH - 
29. května 2019
05:35

Celé Slovensko kroutí hlavou a stále zůstává v šoku poté, co se mladá studentka Johanna (16) zřítila z osmdesátimetrové vyhlídky na bratislavském mostě Slovenského národního povstání. Jen velkým štěstím přežila. Co ale vedlo k tragickému pádu? Nebo se snad jednalo o skok? Spolužáci z gymnázia možná vědí, co za tím bylo.

Do gymnázia v Nových Zámcích na Slovensku, kde teenagerka studovala, se vypravili reportéři webu Pluska.sk. Vedení školy jim potvrdilo, že byla dívka jejich žačkou a v osudnou středu, kdy se kolem čtvrté hodiny odpoledne zřítila z kavárny na mostě SNP, měla být ještě ve škole. Proč a jak se dostala do Bratislavy, ale není jasné. „Nevíme ani, jak přicestovala. Jestli vlakem nebo jestli ji někdo vezl. Byla normálně ve škole a potom okolo půl jedné odešla. Neřekla nic,“ sdělili Plusce spolužáci.

Vrstevníci na svoji kamarádku nešetřili chválou. „Je moc nadaná a inteligentní. Chodila i na různé olympiády, všichni ji mají rádi. Milovala chemii a angličtinu,“ přiblížili přátelé svoji spolužačku. A dokonce napověděli, co by mohlo za pádem Johanny stát. „Povídá se, že zveřejnila na svůj profil na sociální síti nějaké 'selfie fotky', jestli je to pravda, nevíme,“ naznačili.

Světlo do případu by mohla jak veřejnosti, tak policii, přinést samotná dívka. Ta děsivý pád z osmdesátimetrové výšky jako zázrakem přežila. Nyní leží v nemocnici, lékaři ji dokonce odpojili od přístrojů. „Zdravotní stav pacientky je stabilizovaný, je při vědomí a komunikuje,“ nechala se slyšet mluvčí nemocnice Dana Kamenická. Policie už zahájila trestní stíhání pro přečin ublížení na zdraví. Rodina prostřednictvím nemocnice vyjádřila vděk všem složkám IZS a také lékařům. S médii komunikovat odmítá.

Johanna se z bratislavského mostu Slovenského národního povstání zřítila ve středu okolo čtvrté hodiny odpoledne. Sanitka pro ni vyjížděla ve čtvrt na pět. Byla v kritickém stavu. Život jí však pravděpodobně zachránilo zaparkované auto, na které spadla.

Monikay ( 31. května 2019 16:11 )

přečin ublížení na zdraví když spadla či skočila sama?

dtrpetrr ( 29. května 2019 20:35 )

=__Najítt nahe zeeny ve vaší oblasti na toto : da.gd/nahe

PPP150W ( 29. května 2019 12:22 )

Zpráva o její smrti se objevila na WWW.extra.cz, ale byla odstraněna. Ostatní servery se o její smrti nezmiňují. Tak nevím

Michaela Matějková ( 29. května 2019 12:12 )

Tak tuhle vsude psali, ze zemrela v patek. Tak jak to teda doopravdy je? A stalo se to vubec? Nebo je to cely vymysleny?

la.ma ( 29. května 2019 11:06 )

pohyblb má airbagy i v kufru...a myslí si, že jiní taky

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání