Hudební hvězda Kylie Minogueová vzdoruje svým zjevem času. I s pěti křížky na krku se může pochlubit svým pověstným sexy zadečkem (a ideálně v jejích ikonických zlatých šortkách), širokým úsměvem a hravýma očima. Její věk by jí rozhodně nikdo netipoval, naopak působí minimálně o dvacet let mladší a s přehledem strčí do kapsy nejednu třicátnici. A co víc, takhle úžasně vypadá i přesto, že se ve svém životě musela potýkat s těžkou nemocí!

Kylie na svět přišla jako nejstarší ze tří dětí, mladší sestra Danii (47) je rovněž zpěvačka, zatímco bratr Brendan pracuje jako kameraman ve zpravodajství. Kylie začínala jako herečka v nekonečné telenovele Sousedé, hrála dva roky Charlene Mitchellovou, školačku, ze které se později stane automechanička. Tento seriál byl mimochodem velice úspěšný i ve Velké Británii, kde si její postavu diváci natolik zamilovali, že nejednou obdržela cenu pro nejoblíbenější televizní hvězdu.

Přestože měla nepochybný herecký talent, ona se celý život toužila věnovat spíše hudbě. V srpnu 1987 se její první hit, píseň Locomotion, vyšplhal do čela australské hitparády. Podobně jako další píseň I Should Be So Lucky, kterým potvrdila, že není jenom hvězdičkou jednoho songu. Do začátku 90. let vydala tři alba, pak se na čas vytratila. V polovině 90. let zaujala temným duetem s Nickem Cavem, s nímž nazpívala baladu Where The Wild Roses Grow, či duetem s populární britskou kapelou Pet Shop Boys s názvem In Denial.

Její slibně rozjetou kariéru (a dokonce i slušně našlápnuté turné) v roce 2005 však nečekaně zastavila nekompromisní diagnóza: rakovina prsu. Kylie se okamžitě začala léčit a notně přispívala i k osvětě této nemoci tím, že jako světoznámá celebrita mluvila o nutnosti pravidelné prevence. Byla to ovšem právě ona, kdo na vlastní kůži zažil, že ani mamograf není všemocný: jen pár týdnů poté, co absolvovala vyšetření s ujištěním, že je zcela zdravá, našla si sama v prsu bulku. Její poselství ostatním ženám proto zní: „Máte-li sebemenší pochybnost, jděte na prohlídku znovu! To, že někdo nosí bílý plášť, ještě neznamená, že má za všech okolností pravdu.“

Během náročné léčby sice půvabná Kylie nevystupovala, rozhodně však nezahálela. Stihla vydat digitální singl Over The Rainbow a napsat knihu pro děti The Showgirl Princess. Přesto, že se jí náročnou nemoc nakonec podařilo překonat, její smutné následky si ponese do konce života – lékaři jí totiž nedoporučili mít děti, po kterých tolik toužila.

Neměla štěstí ani na muže. Její postýlkou prošel například australský zpěvák a herec Jason Donovan (50), její kolega ze seriálu Sousedé, Michael Hutchence (†37), slavný zpěvák skupiny INXS, který byl v roce 1997 záhadně nalezen mrtvý v hotelovém pokoji v Sydney, či smyslný francouzský herec Olivier Martinez (53), s nímž nádherná umělkyně dokonce plánovala veselku. Kvůli Martinezově nevěře se po čtyřech letech však v tichosti rozešli. Její další vztah se španělským manekýnem Andrésem Velencosem (41) se rozpadl před pěti lety a loni v únoru zpěvačka ukončila známost s britským hercem Joshuou Sassem (31). V současné době by měl být jejím partnerem ředitel glamour magazínů Paul Solomons (44).

VIDEO: Kylie se rozpláče při rozhovoru po otázce na rakovinu

Video
Video se připravuje ...

Kylie se rozpláče při rozhovoru po otázce na rakovinu youtube.com

Fotogalerie
41 fotografií